Έπαιξαν με μαχητική ψυχή

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για το κύπελλο Ελλάδος.

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα ξεχωρίζει για έναν σημαντικό λόγο. Ήταν το πιο παθιασμένο παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι.

Παρά τις …αναποδιές που εμφανίστηκαν στο ματς (σοβαρός τραυματισμός Σάντσεθ, γκολ ΠΑΣ Γιάννινα), οι Πράσινοι βρήκαν τον τρόπο για να αντιδράσουν και πεισμωμένοι έκαναν την ανατροπή, φεύγοντας από την πόλη των Ιωαννίνων με μια πολύτιμη νίκη.

Ασφαλώς και έπαιξε κάποιο ρόλο και η αριθμητική υπεροχή των παικτών του Στραματσόνι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο το θετικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια βελτίωσης σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, κάνοντας το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Παράλληλα ο Στραματσόνι διαχειρίστηκε σωστά το ματς, διάβασε καλά το παιχνίδι και είδε την ομάδα του αισθητά καλύτερη και στο αμυντικό κομμάτι, αν και η φάση του γκολ των γηπεδούχων είναι παράδειγμα προς …αποφυγή για τους Πράσινους.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι Πέτριτς και Αμπέντ ήταν πρωταγωνιστές και σκόρερ για το Τριφύλλι, ωστόσο τούτη τη φορά είχαν από …κοντά και άλλους συμπαίκτες.

Η επιστροφή του Ζέκα στην ενδεκάδα “γέμισε” τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και ο Πορτογάλος μέσος ήταν ο παίκτης-κλειδί στον άξονα της ομάδας του, ενώ ενεργή παρουσία είχε και ο Εσιέν ως εσωτερικός χαφ. Παράλληλα ο Πράνιτς έκανε καλή δουλειά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Τελάντερ ήταν σχεδόν αλάνθαστος στα μετόπισθεν και συνεργάστηκε αρμονικά με τον ορεξάτο Κουτρουμπή, ενώ ακόμα και ο Βέμερ ήταν θετικός.

Η εμπειρία του Κοτσόλη φάνηκε στο παιχνίδι, ο Καρέλης πάλεψε στην επίθεση και δεν άφησε σε …ησυχία την αντίπαλη άμυνα, ενώ ο …ρούκι Μπουμάλ είχε διάθεση και έχασε μια μοναδική ευκαιρία για να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ωστόσο είναι φανερό ότι χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στη διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία της νέας του ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.