Κουλουριώτης: «Να είμαστε κοντά στο σκορ»

Ο Χάρης Κουλουριώτης υπογράμμισε πως το Ρέθυμνο θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο Χάρης Κουλουριώτης υπογράμμισε πως το Ρέθυμνο θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τον βοηθό προπονητή της κρητικής ομάδας, οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για τη νέα χρονιά. Όλοι έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για ένα νέο ξεκίνημα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκορ από το ξεκίνημα του ματς. Να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ σκληρή ομάδα και ειδικά αμυντικά πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη. Από κει και πέρα όλοι επιδιώξουμε να πάρουμε ότι περισσότερο μας αναλογεί. Από αυτά τα παιχνίδια μόνο να κερδίσεις έχεις».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Παναρετάκης δήλωσε: «Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία της. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μπούμε στο ματς δυνατά και να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.