Μπιάρσμιρ: “Επικρατεί χάος…”

Με... μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ο Ματίας Μπιάρσμιρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se...

Με… μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό ο Ματίας Μπιάρσμιρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen.se…

Ματίας, διαβάζουμε και ακούμε πολλά για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Τι συμβαίνει;
“Το κλαμπ ζήτησε από εμάς να υπογράψουμε ένα χαρτί, αλλά εμείς είπαμε όχι και πως θέλουμε να δούμε τον ιδιοκτήτη. Θέλουμε να μιλήσουμε μαζί του και να μας πει πως έχει η κατάσταση. Το αίτημα μας μεταφέρθηκε στον πρόεδρο, ο οποίος όμως παραιτήθηκε, όπως και το υπόλοιπο ΔΣ. Οπότε τώρα δεν υπάρχει κανείς, επικρατεί χάος και για αυτό οι ποδοσφαιριστές δεν υπογράφουμε”.

Τι χαρτί σας ζήτησαν να υπογράψετε;
“Απ’ όσα έχω καταλάβει, θέλουν να υπογράψουμε ένα χαρτί που θα γράφει ότι είμαστε σύμφωνοι να λάβουμε τα χρήματα μας αργότερα. Εγώ το πήρα στα χέρια μου, αλλά εφόσον κανένας δεν ενδιαφέρεται, θα ήταν ανόητο να υπογράψω.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι εσωτερικό, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης. Εμείς δεν ξέρουμε πολλά για όσα συμβαίνουν, εκτός από το ότι ο χρόνος τελειώνει και έχουμε καθυστερήσεις. Ξέρουμε όμως ότι στο τέλος, μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πληρώνει τις οφειλές της”.

Πόσο καιρό παρατηρούνται καθυστερήσεις;
“Συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για όλους. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι έχουν πάρει περισσότερα χρήματα απ’ ότι όσοι βρίσκονται από πέρυσι”.

Με σένα τι ισχύει;
“Αυτό είναι κάτι προσωπικό, οπότε δεν θέλω να επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Όμως ακόμα δεν έχω πρόβλημα. Έχω λάβει κάποια χρήματα, αλλά ήταν οφειλές από την προηγούμενη σεζόν. Δεν υπάρχει κρίση, αλλά καθυστερήσεις και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν δυσκολίες. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πληρώνεται στην ώρα του και να κάνει τον προγραμματισμό του. Αυτή είναι η πραγματική δυσκολία”.

Έχεις σκεφτεί να καταθέσεις προσφυγή σε βάρος της ομάδας;
“Όχι. Άλλωστε όλα είναι στον αέρα και το μόνο σίγουρο είναι πως χάσαμε τον τίτλο, εξαιτίας όσων συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό”.

Πως είδες τα επεισόδια;
“Δεν πρόλαβα να δω πολλά, αλλά κατάλαβα ότι είχαν έκταση. Είχε γίνει συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες. Αυτά συμβαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν ήμουν στην ομάδα την προηγούμενη σεζόν, όμως οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν δεχτεί επίθεση στην έδρα του Ολυμπιακού. Όλοι περίμεναν ότι κάτι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός νικούσε 1-0 και το ματς διεκόπη”.

Δυσάρεστη αίσθηση;
“Για εμάς τους ποδοσφαιριστές η κατάσταση ήταν ήρεμη. Σίγουρα δεν νιώθεις άνετα, διότι δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει. Ευτυχώς εγώ είχα προνοήσει και είχα πει στην κοπέλα μου και στο παιδί μου να μείνουν σπίτι. Αλλά άλλοι συμπαίκτες μου είχαν τις οικογένειες τους στην εξέδρα και έτρεχαν να δουν πως είναι”.

Ήσουν αναπληρωματικός στο ντέρμπι. Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
“Είμαι εντάξει. Δυστυχώς όμως, είχα έναν τραυματισμό και θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για δέκα μέρες. Κατά τ’ άλλα, είμαι καλά. Ήμουν βασικός, αλλά δυστυχώς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έμεινα στον πάγκο. Νόμιζα ότι θα ήμουν στην ενδεκάδα. Όλα συνέκλιναν εκεί, αφού προπονούμουν καλά, αλλά ο προπονητής μου είπε ότι θα προτιμούσε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν εμπειρίες από κρίσιμα ματς. Τώρα θέλω να αποθεραπευτώ γρήγορα, για να προλάβω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.