Έσπασε την παράδοση η Πάρμα

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Σέριε Α έκανε η Πάρμα, που νίκησε τη Λάτσιο με 3-1 και για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια εντός έδρας.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Σέριε Α έκανε η Πάρμα, που νίκησε τη Λάτσιο με 3-1 και για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια εντός έδρας. Οι “τζιαλομπλού” αύξησαν προσωρινά τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στους οκτώ βαθμούς, ισάριθμες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Πάρμα πήρε σαφέστατο προβάδισμα με τα γρήγορα γκολ των Μαρίγκα και Φλοκάρι στο 6′ και το 12′ αντίστοιχα. Οι “λατσιάλι” μείωσαν στο 37′ με τον Σκαλόνι, με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Το τελικό αποτέλεσμα στο “Ένιο Ταρντίνι” διαμόρφωσε ο Φλοκάρι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 72′.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι (90′ Σαντακρότσε), Γκαλόπα, Γκόμπι, Μαρίγκα (46′ Μορόνε), Τζιοβίνκο, Φλοκάρι (90’+2′ Οκάκα), Βαλδές, Μπιαμπιανί

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Μπιάβα, Κονκό, Αντρέ Ντίας (17′ Σκαλόνι), Ράντου, Μάουρι (69′ Ερνάνες), Λεδέσμα, Ματουζαλέμ, Γκονζάλες, Ρόκι (62′ Αλφάρο), Κόζακ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.