Αποθέωσε τον Καλάθη ο Βιδορέτα

Ο Τσους Βιδορέτα αποθέωσε στη συνέντευξη Τύπου τον Νικ Καλάθη.

Ο Τσους Βιδορέτα αποθέωσε στη συνέντευξη Τύπου τον Νικ Καλάθη. 

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για αυτή τη σημαντική του νίκη στην προσπάθειά του για το Top 4. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε τραυματισμούς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στο ξεκίνημα πήρε το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, με εμάς να είμαστε αδύναμοι στο ζωγραφιστό. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στο δεύτερο κάναμε κάποια καλά πράγματα. Εκείνοι είχαν τον έλεγχο, το πρόβλημά μας ήταν το ποσοστό στα τρίποντα. Στο φινάλε το κλειδί ήταν ο τραυματισμός του Σαν Εμετέριο, άλλο ένα πρόβλημα για εμάς. Ο Παναθηναϊκός με μικρό ροτέισιον έκανε καλή αμυντική δουλειά. Είναι σημαντικό να δούμε ότι μας νίκησαν με λίγους παίκτες. Στο τέλος δεν είχαμε ελπίδες για να πάρουμε το ματς». 

Για το πόσο ικανοποιημένος είναι για την συνολική παρουσία της Βαλένθια στην Euroleague: «Ήταν μια νέα εμπειρία. Θα πρέπει να κερδίσουμε μέσω του πρωταθλήματος την συμμετοχή μας για την Euroleague και την επόμενη χρονιά. Ξεκινήσαμε καλά με τρεις νίκες. Μετά είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, με τέσσερα εκτός έδρας σε πέντε αγωνιστικές. Δυσκόλεψαν την πορεία μας. Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά κάναμε μια σειρά καλών εμφανίσεων. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, μπήκε και ο Σαν Εμετέριο στη λίστα. Είχαμε ένα τεράστιο αριθμό τραυματισμών, είμαστε όμως ικανοποιημένοι αν σκεφτούμε ότι μπορούμε να βγούμε μέχρι και 10οι φέτος. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Euroleague. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για εμάς». 

Για τον Νικ Καλάθη: «Θα μπορούσε να είναι ο MVP της διοργάνωσης αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στο Final Four, δεδομένου του καλού ρόστερ που έχει και του καλού προπονητή. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο εξωαγωνιστικό. Ο Καλάθης ήρθε σήμερα να μας χαιρετήσει όλους, δεν τον γνώριζα σε προσωπικά επίπεδο. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος μαζί του σε επίπεδο συλλόγων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.