Δέλλας: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση για μεταγραφές» (video)

Μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Δέλλα να τονίζει ότι θέλει να μιλήσει με τη διοίκηση για μεταγραφές ενώ ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε πως η ομάδα του έχει ανάγκη από έναν επιθετικό.

Μετά την αναμέτρηση στο Περιστέρι οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Δέλλα να τονίζει ότι θέλει να μιλήσει με τη διοίκηση για μεταγραφές ενώ ο Γιώργος Παράσχος ανέφερε πως η ομάδα του έχει ανάγκη από έναν επιθετικό. 

Αναλυτικά:

Δέλλας: «Θεωρώ ότι έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων τουλάχιστον στην αρχή του ματς, μετά ισορρόπησε το ματς ο Πλατανιάς. Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι στην άκρη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Κοιτάμε το ματς του Κυπέλλου για να νικήσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Ατρόμητου: «Είναι και θέμα στιγμής, αλλά και έλλειψης καθαρού μυαλού στην εκτέλεση. Αμυντικά ήμασταν αρκετοί καλοί. Και ο Πλατανιάς είχε τις ευκαιρίες του και τουλάχιστον δεν χάσαμε το ματς, κάτι που συνέβαινε πριν από λίγο καιρό. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Ο μόνος χρόνος είναι για να ξεκουραστούμε και να δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι» 

Για τις μεταγραφές και αν τελικά χρειάζεται επιθετικός ή κάποιος δημιουργός:«Δεν είναι τώρα η ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, θα συζητήσουμε τι χρειάζεται και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ωστόσο, δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει και οι υπάρχοντες παίκτες να ανεβάσουν την απόδοσή και να προσφέρουν περισσότερα».

Παράσχος: «Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για μας. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που ο Ατρόμητος μεγάλες ευκαιρίες, μας πίεσε και μας αιφνιδίασε, στη συνέχεια μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα, ισορροπήσαμε και πιστεύω ότι ειδικά στο β’ ημίχρονο χάσαμε τις περισσότερες και τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. 

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Παίξαμε μέσα σε λίγες μέρες τρία ματς, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που δεν έπαιξε το ματς στη Λιβαδειά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια συνέπεια και σοβαρότητα παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Εύχομαι και τα καλύτερα στον Ατρόμητο». 

Για την απόκτηση ενός επιθετικού: «Έχουμε δρομολογήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά έχουμε και μια γκαντεμιά όπως σήμερα. Είχαμε δοκάρι, δύο φορές οι παίκτες του Ατρόμητου έδιωξαν πάνω στη γραμμή». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.