Τούντορ: «Νίκη που θα μας βοηθήσει» (video)

Ο Ίγκορ Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Ο Ίγκορ Τούντορ δήλωσε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε την ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Οι δηλώσεις του Ίγκορ Τούντορ:

Για τις αλλαγές στην ομάδα:
«Δεν μπορούμε να πούμε αν άλλαξε κάτι ή τι άλλαξε. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τα παιχνίδια. Σήμερα είμαι ικανοποιημένος, είδα πολλά, καλά πράγματα, είχαμε καλή απόδοση σε ένα νέο σύστημα. Είμαι ικανοποιημένος και είναι μία νίκη που θα μας βοηθήσει και για το παιχνίδι της Πέμπτης, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για την αλλαγή συστήματος:
«Το σύστημα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, ξέρω ότι αυτή η συζήτηση αρέσει σε όλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτοί που παίζουν. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε σήμερα, ήταν να δώσουμε πλάτος με δύο ακραίους παίκτες που θα χρησιμοποιούσαν όλο το εύρος του γηπέδου και να δώσουμε χώρο στον Πέλκα, για να κάνει παιχνίδι. Το πιο σημαντικό όμως σήμερα, ήταν οι δύο παίκτες που είχαμε στο κέντρο. Αυτοί είχαν τον έλεγχο της μπάλας και μοίρασαν σωστά το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος και για τον Τσίμιροτ και για τον Χαρίση».

Για τη νεανική ενδεκάδα που παρέταξε:
«Δεν κοιτάω την ηλικία όταν επιλέγω την ενδεκάδα, κοιτάω τους 11 καλύτερους παίκτες που έχω τη δεδομένη χρονική στιγμή.  Σίγουρα οι νεαροί δίνουν φρεσκάδα και καινούργια στοιχεία, αλλά στερούνται εμπειρίας. Πρέπει να έχουμε ένα μείγμα από αυτό. Πρέπει να έχεις και νεαρούς και έμπειρους παίκτες. Αν θέλεις να κερδίσεις πρέπει να έχεις και έμπειρους ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Για τη συνέχεια:
«Θέλω να δώσω σταθερότητα στην ομάδα. Κάθε προπονητής θέλει να έχει 11 σταθερούς παίκτες. Δεν το έχω καταφέρει ακόμη, αλλά πηγαίνοντας στα πλέι οφ, θέλω να έχω ένα βασικό κορμό 11 πολύ καλών ποδοσφαιριστών που θα έχουν την προτεραιότητα».

Για το ματς με την Καλλονή:
«Όταν έχεις καλή απόδοση σε ένα παιχνίδι, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας.  Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Καλλονή, αλλά πρέπει να είμαστε καλυτεροι και να βελτιώσουμε το σύστημα που είδαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον αποκλεισμό του Κάτσε:
«Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα, είναι το να διαλέγω ποιους θα έχω στον πάγκο ή ποιους θα έχω εκτός. Μετά από πολλές ώρες αναλύσης, βλέποντας όλες προπονήσεις και “ζυγίζοντας” τα πάντα πήρα αυτή την απόφαση. Δεν είναι εύκολο σίγουρα και οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες αλλά πρέπει κάποιος να τις πάρει. Υπάρχει χώρος μόνο για 11 στο γήπεδο και για 7 στον πάγκο. Εγώ υπολογίζω όλους τους ποδοσφαιριστές μου».

Για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του:
«Δεν μου αρέσει να λέω στους παίκτες μου απλά να παίξουν ένα σε σύστημα. Μου αρέσει η δουλειά. Θέλουμε να παίξουμε ένα συμπαγές και κάθετο ποδόσφαιρο, με όσο το δυνατόν λιγότερες πάσες. Θέλω να βγαίνουμε στην επίθεση σε χρόνο 10 δευτερολέπτων μάξιμουμ. Είναι κάτι που το δουλεύουμε και θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε…».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

Για το ματς: «Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν υπό πίεση και ξέραμε πώς θα βγάλει ενέργεια. Το έδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην επίθεση έχει μεγάλη ποιότητα και όλα αυτά μαζί έκαναν πραγματικά δύσκολη τη δουλειά μας.

Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια και στις αμυντικές μας υποχρεώσεις είχαμε καλή συμπεριφορά. Εξαίρεση αποτέλεσαν μερικά περιφερειακά σουτ και το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο ίδιο διάστημα βέβαια δεν γίναμε επικίνδυνοι. Ο κύριος λόγος ήταν η συμπεριφορά του αντιπάλου και το ότι χάναμε εύκολα την μπάλα.

Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πιο ψηλά και όταν η ομάδα που έχει τόση ποιότητα και ικανότητα βρήκε χώρους τους αξιοποίησε. Μόνο στο τέλος γίναμε απειλητικοί και έτσι έληξε το ματς με αυτό το σκορ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

Για την αμυντική τακτική της ομάδας του:
«Ήταν συνειδητή επιλογή και νομίζω ότι αρχικά πήγε καλά».

Για τον Τσάβες:
«Είναι παίκτης μας και τίποτα άλλο».

Για τον Χαρίση:
«Όταν τον πήρα από μικρούς είχα δει ότι έχει τις προϋποθέσεις να πάει μπροστά. Έχει όλο το πακέτο. Νοοτροπία, ποιότητα, χαρακτήρα, θέληση. Ήμουν σίγουρος ακόμη και όταν είχε τους τραυματισμούς ότι θα τα καταφέρει! Το δείχνει και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Να είναι καλά και προσεκτικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.