Ες αύριον τα σπουδαία…

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι καιρικές συνθήκες το μεσημέρι στη Νέα Μεσημβρία άγγιζαν το άριστο. Ο Λάζλο Μπόλονι συγκέντρωσε τους παίκτες του πριν από την έναρξη της προπόνησης για να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ανάλυση – ομιλία για τον πλέον πρόσφατο αγώνα της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την εικόνα τους όσο και για την αποτελεσματικότητά τους κόντρα στην Κέρκυρα. Συνάμα όμως εξήγησε την αναγκαιότητα να μην επέλθει χαλάρωση και να συνεχίσουν άπαντες στους ίδιους ρυθμούς μέχρι τέλους.

Λίγα λεπτά μετά μετέβησαν όλοι στο γήπεδο όπου και πραγματοποίησαν την προπόνηση δίχως όμως να πραγματοποιηθεί δοκιμή που να προδίδει τις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας για τα πρόσωπα που θ’ απαρτίζουν το αρχικό σχήμα στην επερχόμενη αγωνιστική αναμέτρηση, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο. Κρέσιτς και Ετο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ιβιτς μπήκε μαζί με τους υπόλοιπους αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με την προοπτική καθημερινά ν’ αυξάνει την ένταση. Είναι λογικό πως η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τη μεθεπόμενη Κυριακή να κατέχει ξεχωριστή θέση στις σκέψεις του προπονητικού τιμ, καθώς πρόκειται για τον άμεσο αντίπαλο της ομάδας στη μάχη για την Τρίτη θέση της κανονικής περιόδου. Επίσης, με δεδομένη και την απουσία των τιμωρημένων Μαλεζά, Γκαρσία, Φωτάκη, εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα πως ο κύριος προβληματισμός του κ. Μπόλονι εστιάζεται στη θέση του αμυντικού χαφ που θα μπει μπροστά από την άμυνα. Ρόλο που πλαισίωσε άριστα ο Γκαρσία την περασμένη Κυριακή, με τους Λάζαρ – Γιάννου να συμπληρώνουν τη μεσαία γραμμή σε πιο προωθημένους ρόλους. Στην άμυνα, ο αντι – Μαλεζάς θα είναι ένας εκ των Κατσικά – Μπαλάφα, με την  πρώτη περίπτωση να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, αφού ο Αρτινός ποδοσφαιριστής θέτει υποψηφιότητα και για τη μεσαία γραμμή, εφόσον δεν κρατηθεί στον πάγκο ως λύση έκτακτης ανάγκης για το κέντρο της άμυνας. Αν τελικά, για τη θέση του Γκαρσία επιλεγεί ο Λάζαρ, τότε δίπλα στον Γιάννου θέση μπορεί να πάρει ο Τσουκαλάς. Ες αύριον τα σπουδαιότερα …

Από σήμερα το πρωί τέθηκαν στη διάθεση τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα σε μειωμένες τιμές, με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη συμπαράστασης του κόσμου στο πλευρό τους.
Στο μεταξύ, οι διοικούντες περιμένουν να πληροφορηθούν αν η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης θα πάρει παράταση μέχρι τη Δευτέρα καθώς η 31η Μαρτίου είναι μεθαύριο, Σάββατο. Αν όχι, τότε θα κατατεθεί αύριο ο σχετικός φάκελος του «Δικεφάλου» με τους ανθρώπους της ομάδας να καταθέτουν την απόλυτη πεποίθησή τους για την αρτιότητα και την πληρότητά του. Αν πάλι η παράταση μεταφέρει την καταληκτική ημερομηνία για την προσεχή Δευτέρα τότε θα δώσει την ευκαιρία να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις για την πιο ομαλή αποπλήρωση υποχρεώσεων σε μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα εξυπηρετώντας πλέον άμεσες ανάγκες. Στην κατηγορία αυτή δε συμπεριλαμβάνονται περιπτώσεις όπως του Φιλομένο. Μάλιστα η περίπτωση του Αργεντινού ολοκληρώθηκε σχεδόν … αναγκαστικά με την αποπληρωμή ολόκληρης της οφειλής ύψους μεγαλύτερης των διακοσίων χιλιάδων ευρώ λόγω του ότι δεν μπόρεσε να βρεθεί άξονας επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την αθλητική εταιρεία ένδυσης και υπόδησης, ενώ τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη – με το γεγονός πως θα έχουμε μπει πλέον στον Απρίλιο να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο – θ’ ανακοινωθούν οι προσλήψεις του οικονομικού και του εμπορικού διευθυντή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.