Στραματσόνι: «Η νοοτροπία που θέλω» (vid)

Τη νοοτροπία που θέλει να βλέπει παρουσίασε στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι και όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. «Μας πόνεσε πολύ το πρώτο γκολ» σχολίασε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Τη νοοτροπία που θέλει να βλέπει παρουσίασε στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι και όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. «Μας πόνεσε πολύ το πρώτο γκολ» σχολίασε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Στραματσόνι:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καλλονή είχε κερδίσει και τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο «λαμπεροί», στο δεύτερο κάναμε καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη. 

Υπήρχε και το πρόβλημα του αέρα στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε κοντά τις γραμμές. Παίξαμε τρία ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα οπότε κάποιοι παίκτες ενδεχομένως να ήταν και κουρασμένοι. Σε κάθε περίπτωση κρατάμε το β’ ημίχρονο και ξέρουμε πως θέλουμε αρκετά πράγματα για να δουλέψουμε από εδώ και πέρα. 

Είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα και το γεγονός ότι η Καλλονή έκανε μόνο μία φάση και πως ο Στιλ δεν χρειάστηκε να επέμβει. Στο β’ μου άρεσε πιο που ο τρόπος που αγωνιστήκαμε, παίξαμε με τη σωστή νοοτροπία. Ο Μπεργκ επανήλθε μετά από κάποιο διάστημα και είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Από την απόδοση του Μέστο είμαι ικανοποιημένος. 

Ο Εσιέν έχει παίξει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια, αισθάνθηκε κάπως κουρασμένος και δεν ήθελαν ρισκάρω μαζί του. Ο Ζέκα μας βοηθά πολύ σε αυτή τη θέση και σήμερα ήταν ένα από τους καλύτερους. 

Δεν μου αρέσει να μιλά για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμα δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα, θα μιλήσουμε για τον Μαμούτε όταν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί.

Πρέπει πάντα να προσπαθείς να βελτιώσεις την ομάδα σου. Ο τραυματισμός του Σάντσεθ μας αναγκάζει να κοιτάξουμε την αγορά, ακόμα δεν είμαστε κοντά σε κάποια μεταγραφή». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Καραγεωργίου:

«Έγινε μία καλή προσπάθεια σήμερα από τους ποδοσφαιριστές μας. Εκεί που έδειχναν τα πράγματα ότι το παιχνίδι ήταν ελεγχόμενο χωρίς να δίνουμε τη δυνατότητα για προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό ήρθε το πρώτο γκολ που μας πόνεσε πολύ.

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα και η ψυχολογία δεν είναι καλή. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι που στο σχεδιασμό το είχαμε και χαμένο.

Βέβαια δεν έχουμε πολυτέλεια να χάνουμε παιχνίδια. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή που προσπαθούμε να αλλάξουμε πράγματα. Παίζαμε σήμερα στην ουσία με έντεκα ποδοσφαιριστές και στον πάγκο βρίσκονταν παιδιά των ακαδημιών. 

Όταν θα είναι έτοιμοι οι νέοι ποδοσφαιριστές και είναι η τύχη με το μέρος μας θα αρχίσουμε να βάζουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.