Στο Final Four η Μονακό! (video)

Η Μονακό προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League, παρά την εντός έδρας ήττα με 75-74 από την Μπάνβιτ στον δεύτερο προημιτελικό.

Η Μονακό προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League, παρά την εντός έδρας ήττα με 75-74 από την Μπάνβιτ στον δεύτερο προημιτελικό.

Οι Μονεγάσκοι, είχαν κερδίσει με διαφορά οκτώ πόντων το πρώτο παιχνίδι και μπήκαν δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, παίρνοντας διαφορά 13 πόντων (28-15), έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Ρόμπινσον, που πέτυχε συνολικά 30 πόντους.

Η Μπάνβιτ όμως από τα μέσα του β’ δεκάλεπτου αντέδρασε και με επιμέρους σκορ 9-27 στην περίοδο όχι μόνο έκλεισε την ψαλίδα, αλλά προηγήθηκε στο ημίχρονο με 42-37.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου, όμως η Μπάνβιτ έκανε αντεπίθεση και έφτασε την διαφορά μέχρι και το +7 έχοντας ως κορυφαίο τον Τέιλορ, ωστόσο οι Μονεγάσκοι μείωσαν την διαφορά κλείνοντας την περίοδο πίσω στο σκορ με 55-52.

Η Μονακό έτσι κατάφερε να κρατηθεί στο ματς και παρά το γεγονός ότι ένα λεπτό πριν το τέλος η Μπάνβιτ ήταν μπροστά με πέντε πόντους, ένα καλάθι του Κικάνοβιτς 35” πριν τη λήξη, ουσιαστικά σφράγισε την δεύτερη σερί πρόκριση των γηπεδούχων στην τελική φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.