Προβληματισμός στον ΑΣ Αρη

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΣ Αρη, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας που τείνει να πνίξει τον σύλλογο.

Εντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΑΣ Αρη, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας που τείνει να πνίξει τον σύλλογο. Και δεν είναι μόνο οι εξελίξεις στο τμήμα βόλλεϋ με την ‘’τσεκουριά’’ του 50% στις αποδοχές όλων, αλλά η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί και στα υπόλοιπα τμήματα.
 
Ο ΑΣ Αρης, κάνει προσπάθειες για να λειτουργήσει, όμως υπ΄ αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να τα καταφέρει. Είναι χαρακτηριστικό πως γίνονται συνεχείς οχλήσεις σε ανθρώπους από το ευρύτερο κιτρινόμαυρο περιβάλλον, οι οποίοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν οικονομικά, όμως η ανταπόκριση είναι μηδαμινή.
 
Παρά ταύτα, η διοίκηση Ψηφίδη, είναι αποφασισμένη να μείνει και να παλέψει μέχρι τέλους. Αλλωστε, δεν υπάρχει και άλλη επιλογή, δεδομένου πως ουδείς άλλος ενδιαφέρεται να ανακατευθεί. Η επερχόμενη επέτειος των 102 ετών από την ίδρυση του Αρη αποτελεί πεδίο οικονομικών εσόδων για τον πολύπαθο Ερασιτέχνη, οι άνθρωποι του οποίου εξετάζουν κάθε πιθανό και… απίθανο τρόπο εκμετάλλευσης των γενεθλίων της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.