«Τρέχει», πάλι, για τα δελτία

Για μία ακόμη φορά φέτος παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα για το Πρωτάθλημα ορίσθηκε στο... και πέντε, αφού αργά το μεσημέρι της Δευτέρας η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε τη διεξαγωγή της συνάντησης της καισαριανιώτικης ομάδας με τη Βέροια.

Για μία ακόμη φορά φέτος παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα για το Πρωτάθλημα ορίσθηκε στο… και πέντε, αφού αργά το μεσημέρι της Δευτέρας η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε τη διεξαγωγή της συνάντησης της καισαριανιώτικης ομάδας με τη Βέροια.

Φυσικά ο ορισμός του αγώνα δεν σημαίνει ότι λύθηκαν και όλα τα προβλήματα για την ομάδα της Καισαριανής, καθώς την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει νέος. αγώνας δρόμου, ώστε να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης παρουσιαζόταν αισιόδοξος ότι και η εκκρεμότητα αυτή θα ξεπερασθεί ώστε η ομάδα να αναχωρήσει για τη Βέροια χωρίς προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα είχαν συγκεντρωθεί το μεσημέρι στην Καισαριανή και από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για τον ορισμό του αγώνα, βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση.
Φυσικά, ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου τηρεί στάση αναμονής, περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα δελτία και από εκεί και πέρα να δει σε ποιους παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι στη Βέροια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.