Με 222 δηλώσεις συμμετοχής οδεύει ο Α.Ο. Καρέα προς το 2ο αναπτυξιακό του όπεν!

Εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών χαρίζει από τώρα θαυμάσια προοπτική στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα για ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά μικρών ηλικιών!

Εντυπωσιακός αριθμός συμμετοχών χαρίζει από τώρα θαυμάσια προοπτική στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα για ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά μικρών ηλικιών!

Το αθηναϊκό σωματείο πραγματοποιεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 16 και 17 του μήνα, το 2ο αναπτυξιακό του πρωτάθλημα και το 8ο της φετινής σειράς της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και θα συγκεντρώσει 222 αθλητές και αθλήτριες! Τέτοιες ημέρες πέρσι, στην πρώτη του απόπειρα, ο Καρέας είχε εμφανίσει 149 παιδιά και δεδομένα η θεαματική αύξηση μαρτυρά ότι χαίρει ήδη μεγάλης αναγνώρισης. Εάν μάλιστα, δεν υπάρξουν ακυρώσεις και μείνει ο αριθμός σε τόσο υψηλά επίπεδα τότε το όπεν θα ξεπεράσει τις 216 φετινές συμμετοχές της Βέροιας και θα γίνει το δεύτερο πολυπληθέστερο μετά τους 253 αθλητές στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης το 2014.

Σημαντικό επίσης, ότι εκτός από τις έξι κλασικές κατηγορίες θα γίνει και αυτή των μίνι παμπαίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τον δήμο Βύρωνα. Το μεσημέρι διενεργήθηκε η κλήρωση των γκρουπ και στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (httf.gr) αναρτήθηκε η σχετική ενημέρωση.
Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή 40 έφηβοι, 23 νεάνιδες, 62 παίδες, 38 κορασίδες, 28 παμπαίδες, 23 παγκορασίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Πέρα από τα σωματεία της Αττικής, θα δώσουν το αγωνιστικό «παρών» παιδιά από την Κόρινθο, την Έδεσσα, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Τήνο, τα Χανιά, τη Φλώρινα, την Πάτρα, τη Χίο, την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα και τη Λέσβο. Και τις δύο ημέρες το πρόγραμμα θ’ αρχίσει νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 08.40.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Α.Σ.Ε.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

O Εθνικός Αλεξανδρούπολης στη Θράκη και ο Α.Σ.Ε.Α Καβάλας στην Ανατολική Μακεδονία είναι οι τοπικοί πρωταθλητές στη Β’ Εθνική ανδρών για τη σεζόν 2015-2016. Την Κυριακή έγιναν στην Αλεξανδρούπολη και τη Δράμα αντίστοιχα, τα μπαράζ για τους ομίλους των συγκεκριμένων περιοχών και πέρα από τους νικητές, που πάνε και στα μπαράζ της Βόρειας Ελλάδας, έγινε διαβάθμιση για τις θέσεις 1 έως 8.

Στη Θράκη έπαιξαν για την πρώτη 4άδα ο Φάρος Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Α.Σ. Πετεινοί Κομοτηνής και ο Γ.Σ. Ατρόμητος. Ο Εθνικός κατέβαλλε τον Ατρόμητο με 4-1 στα ημιτελικά και τον Φάρο, επίσης με 4-1, στον τελικό. Στον δεύτερο ημιτελικό ο Φάρος είχε επικρατήσει 4-1 των Πετεινών, ενώ στο ματς για τις θέσεις 3-4 ο Ατρόμητος έκαμψε την ομάδα της Κομοτηνής με 4-2. Τον πρωταθλητή Εθνικό συγκρότησαν οι: Νικολακάκης, Κίτσιος, Μπανταλίδης και Μίτκας.

Στην Ανατολική Μακεδονία αγωνίστηκαν για τις θέσεις 1-4 ο Α.Σ.Ε.Α Δράμας, ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας, οι Βετεράνοι Δράμας και η Ακαδημία Καβάλας. Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν οι δύο Α.Σ.Ε.Α. με τους Δραμινούς να νικούν 4-2 την Ακαδημία και τους Καβαλιώτες 4-0 τους Βετεράνους Δράμας. Στον τελικό ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Σ.Ε.Α Δράμας με 4-1. Οι Βετεράνοι πήραν την 3η θέση κάμπτοντας στον «μικρό» τελικό την Ακαδημία Καβάλας με 4-3. Τη νεανική ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας στελέχωσαν οι Καραγιάννης, Πασχαλέρης, Τζουνόπουλος, Αλαρούπι και Σπανός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.