Ντόρσεϊ: «Κίνητρο ο θυμός μου»

Να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ώστε να προκριθεί στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης θέλει ο Τζόι Ντόρσεϊ.

Να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ώστε να προκριθεί στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης θέλει ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως θέλει να μετατρέψει τον θυμό του σε κίνητρο στις αναμετρήσεις με τους Ιταλούς. Ο Ντόρσεϊ μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρο».

Αρχικά, δήλωσε: «Αυτό που συνέβη, θα αποτελέσει τεράστιο κίνητρο για μένα. Πρέπει να μιλήσω με τη μητέρα μου και να με ηρεμήσει όπως μόνο αυτή ξέρει. Πάντα με συμβούλευε σε τέτοιες καταστάσεις πως πρέπει να βρίσκω τρόπο να μετατρέπω τον θυμό και τη λύπη μου σε έξτρα κίνητρο! Ο,τι έγινε, έγινε και δεν μπορώ να το αλλάξω. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος ήρθε έτσι απλά και με έφτυσε στο πρόσωπο. Δεν τον είδα καν, απλά περπατούσα και με έφτυσε».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να παίξουμε έτσι, ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσουμε σε αυτήν τη σειρά, έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά στο σπίτι μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό που έχω να υποσχεθώ στον κόσμο μας είναι πως θα τα δώσουμε όλα. Αυτό που ζητάω από αυτούς είναι να έρθουν στο γήπεδο να παλέψουν μαζί μας, για να πάμε στο Final 4».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.