Ο ξεχωριστός Κόμπι Μπράιαντ

Σαν σήμερα, 12 Απριλίου, πριν από έξι χρόνια... ο Κόμπι Μπράιαντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα αλλά παρόλα αυτά έβαλε τις δύο βολές που κέρδισε στην φάση και μετά αποχώρησε από το γήπεδο!
12/04/2019 • 20:51
Κόμπι Μπράιαντ... μοναδικός
  • shares
Σαν σήμερα, 12 Απριλίου, πριν από έξι χρόνια... ο Κόμπι Μπράιαντ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα αλλά παρόλα αυτά έβαλε τις δύο βολές που κέρδισε στην φάση και μετά αποχώρησε από το γήπεδο!Αποχώρησε για οκτώ μήνες καθώς επέστρεψε τον Δεκέμβριο του 2013 για να παίξει άλλα δυόμισι χρόνια πριν αποχωρήσει έχοντας κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα! Παράλληλα ήταν δις MVP των τελικών, μια φορά ο πολυτιμότερος της κανονικής σεζόν, ήταν 18 φορές All Star και τέσσερις φορές MVP σε All Star Game, έντεκα φορές στην καλύτερη πεντάδα του NBA, εννέα φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα, δις πρώτος σκόρερ του NBA!

Ουφ πολλά ήταν... ας θυμηθούμε το αφιέρωμα του NBA σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία!!!


Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε