Αντιδράσεις φέρνει η αναβολή του καρναβαλιού στην Πάτρα


Η τελετή έναρξης του καρναβαλιού στην Πάτρα αναβλήθηκε και αυτό πυροδότησε την αντίδραση της αντιπολίτευσης προς τη δημοτική αρχή. Οι παρατάξεις του Κώστα Χριστόπουλου και του Κώστα Σπατρινού ισχυρίζονται πως οι προβλέψεις για βροχή δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν το πρόγραμμα για την τελετή έναρξης.

Από την άλλη πλευρά ο Δήμος επιμένει. Και όπως είπε ο Πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού δεν θα πετάξουν 25.000 ευρώ στην βροχή.

Αντιδράσεις είχαμε και από τους καταστηματάρχες εστίασης οι οποίοι είχαν προγραμματίσει πάρτι εκείνη την ημέρα.

Οπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Γ. Ρώρος, τόνισε στο PatrasTimes.gr ότι «μπορεί ο καιρός να ναι καλός το Σάββατο και μπορεί την επόμενη εβδομάδα να βρέχει κανονικά. Αυτό δε έχει ξαναγίνει, να αναβληθεί η τελετή έναρξης και να μετατεθεί».

«Με την ίδια λογική μπορεί και η τελετή λήξης να μετατοπιστεί λόγω καιρού», προσέθεσε ο κ. Ρώρος.

Σημειώνεται ότι αναβάλλεται η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι μετεωρολογικές προβλέψεις για επικράτηση άσχημων καιρικών συνθηκών το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Πάτρας οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου «Πατρινό Καρναβάλι» στην απόφαση να αναβάλλει την τελετή έναρξής του. Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ, η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης «Πατρινό Καρναβάλι», Νίκος Χρυσοβιτσάνος, «οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για εκδήλωση καταιγίδων το απόγευμα του Σαββάτου και ως εκ τούτου θα ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε να γίνει η τελετή και να προσέλθει ο κόσμος στην πλατεία Γεωργίου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.