Κλοπ: Καταδικάζουμε την επίθεση

Η επίθεση των οπαδών της Λίβερπουλ στο λεωφορείο της Μάντσεστερ Σίτι πριν το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καταδικάστηκε από τον προπονητή των «Ρεντς» Γιούγκερν Κλοπ.

Η επίθεση των οπαδών της Λίβερπουλ στο λεωφορείο της Μάντσεστερ Σίτι πριν το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καταδικάστηκε από τον προπονητή των «Ρεντς» Γιούγκερν Κλοπ. 

Ο γερμανός τεχνικός, ανέφερε μεταξύ άλλων «ορισμένοι ανόητοι κατέστρεψαν τα πάντα». 
Η αστυνομία κάνει έρευνα για την επίθεση αυτή των οπαδών της Λίβερπουλ και η ΟΥΕΦΑ περιμένει να καταλογιστούν ευθύνες. Μπορεί κανείς ποδοσφαιριστής η κάποιος από στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι να μην τραυματίστηκε, ωστόσο δύο αστυνομικοί χτυπήθηκαν από τα αντικείμενα.

Πριν από το ματς, η αστυνομία του Μέρσεισάιντ, είχε ανακοινώσει πως δεν θα ακολουθούσε την συνηθισμένη διαδρομή, καθώς εξαιτίας έργων. 
Η Λίβερπουλ είχε ζητήσει από τους οπαδούς της να συγκεντρωθούν και να δείξουν το πάθος τους μέσω της υποστήριξης τους σε ένα φιλικό και κόσμιο τρόπο. 
Ο Γιούγκερν Κλοπ,στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Έβερτον απολογήθηκε για τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

«Πρέπει να ζητήσω συγνώμη για όλα όσα έγιναν πριν το ματς. Είναι παράξενο. Περνάς με το λεωφορείο σου ανάμεσα στον κόσμο και νιώθεις θαυμάσια. Με το που μπήκα στο γήπεδο έμαθα για την επίθεση. Αυτό σκότωσε την υπέροχη ατμόσφαιρα μέχρι τότε. Μετά δεν μπορείς να νιώσεις όμορφα. Δίνεις σε όλους  τη δυνατότητα να κάνουν κάτι καλό και εξαιτίας ορισμένων ανόητων να μην γίνει ποτέ ξανά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.