Το μοιρασμένο μυαλό του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Πόνεσε πολύ αυτό το 3-0 από τη Λίβερπουλ κι αυτό δεν τον κρύβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα! Ο τεχνικός της Σίτι παραδέχθηκε πως το ένα του μάτι θα είναι στη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ και το άλλο στο αυριανό ντέρμπθ με την Γιουνάϊτεντ

Πόνεσε πολύ αυτό το 3-0 από τη Λίβερπουλ κι αυτό δεν τον κρύβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς φαίνεται πως ακόμα του στέκεται στο λαιμό!

Υπάρχει ένα ντέρμπι αύριο στο Μάντσετσερ όπου η Σίτι μπορεί να κάνει πρόωρο γύρο θριάμβου εφόσον κερδίσει την Γιουνάϊτεντ, εξασφαλίζοντας μαθηματικά τον τίτλο της Premier League. 

Κι όμως, ο τεχνικός της δεν κρύφτηκε, παραμονές του μεγάλου αγώνα, πίσω από το δάχτυλό του τονίζοντας πως το ένα του μάτι – πείτε το κι ένα μεγάλο κομμάτι της σκέψης του, το ίδιο είναι – παραμένει στραμμένο στη ρεβάνς του «εμφύλιου» προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Λίβερπουλ.

«Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα! Δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι καθώς θα είναι δύσκολη και η ρεβάνς. Το ένα μου μάτι θα είναι στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης!
Ναι μεν είναι στο μυαλό μας το πρωτάθλημα, τώρα, αφού έχουμε καταφέρει πολλή σπουδαία πράγματα όμως οφείλουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση μετά από λίγα 24ωρα κι αυτός είναι ένας αγώνας, όλη μας η σεζόν..
»

Μάλιστα ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πως θα ξεκουράσει παίκτες στο αυριανό ντέρμπι «επειδή είναι κουρασμένοι σωματικά αλλά και ψυχολογικά» ενώ παράλληλα άφησε σχεδόν κλειστό το παράθυρο της επιστροφής του Αγουέρο στον συγκεκριμένο αγώνα.

Προφανώς τόσο ο Αργεντίνος όσο και ορισμένα βασικά στελέχη που θα μείνουν εκτός πλάνων, τουλάχιστον σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα, υπολογίζονται για το ματς – πρόκληση μετά από λίγα 24ωρα.

Μπορεί αυτές οι απόψεις να μην αρέσουν και τόσο στους «πιστούς» στους ποδοσφαιρικούς θεσμούς του Ηνωμένου Βασιλείου όμως ο Καταλανός προπονητής δεν είναι από αυτούς που φοβούνται να πουν ότι σκέφτονται. 

Το πόσο τώρα θα επηρεάσει η όλη κατάσταση το ντέρμπι κορυφής και εξαιρετικής προοπτικής, θα φανεί αύριο στο στάδιο «Έτιχαντ» όπου πάντως ο τεχνικός της Σίτι κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν τονώνοντας το ηθικό της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.