“Όταν το καράβι βουλιάζει, τα ποντίκια φεύγουν”

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, πριν ολοκληρωθεί το ΔΣ. Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη μίλησε για παρατήσεις μελών, αλλά και για μετόχους που ζήτησαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, πριν ολοκληρωθεί το ΔΣ. Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη μίλησε για παρατήσεις μελών, αλλά και για μετόχους που ζήτησαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω, λόγω των επεισοδίων και για να μην κινδυνέψουν να έχουν ποινικές ευθύνες…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου:

«Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα διάλυσης. Μέσα άκουσα ανήκουστα πράγματα και δεν μπορώ να φανταστώ σαν Παναθηναϊκός ότι μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω.

Το βλέπω, είναι αλήθεια, ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν γίνεται, μερικοί που το έπαιζαν Παναθηναϊκάρες, να παίρνουν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι λόγω των επεισοδίων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες.

Κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Να ρωτήσετε γιατί γίνεται αυτό. Ολα αυτά μου θυμίζουν αυτό που λένε ότι όταν βουλιάζει το καράβι, πηδάνε τα ποντίκια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.