Δε θέλει χαλάρωση ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να μη χαλαρώσουν και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα ματς πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να μη χαλαρώσουν και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα ματς πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ικανοποιημένος με την έως τώρα συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και θέλει από αυτούς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλα τα ματς. Επίσης, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που υπολογίζει για το ρόστερ των «ερυθρολέυκων».

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» φέρεται να τόνισε στους παίκτες του: «Βλέπω με ικανοποίηση ότι όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Και τους υπογράμμισε στη συνέχεια: «Έτσι θέλω να συνεχίσετε όλοι και να δείχνετε τον καλύτερό εαυτό σας, τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Το βλέπετε πως όλοι παίρνετε τις ευκαιρίες σας και αυτό θα συνεχιστεί. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και χρειάζεται από όλους συγκέντρωση και ετοιμότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.