Ο “Πρίγιο” και οι… άλλοι

Με σαράντα οκτώ γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα και με… δυο αγώνες λιγότερους – ουσιαστικά - σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διαθέτει τη δεύτερη πιο αποτελεσματική γραμμή. Μια γραμμή της οποίας ηγείται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Με σαράντα οκτώ γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα και με… δυο αγώνες λιγότερους – ουσιαστικά – σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διαθέτει τη δεύτερη πιο αποτελεσματική γραμμή. Μια γραμμή της οποίας ηγείται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ έχοντας παραβιάσει δέκα τέσσερις φορές τις αντίπαλες εστίες, ενώ μετράει άλλα πέντε τέρματα στο Κύπελλο, έχοντας συνολικά κι έξι ασίστ. Να σημειωθεί δε πως δυο γκολ είχε σημειώσει και στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Europa League με την Εστερσουντ. 

Είναι άξιο αναφοράς πως στην προηγούμενη ομάδα του, τη Λέγκια Βαρσοβίας από την οποία και αποκτήθηκε, σε σύνολο εβδομήντα δύο αγώνων είχε συνολικό απολογισμό είκοσι τεσσάρων γκολ και δέκα τριών ασίστ, ενώ σε καμία από τις προηγούμενες – εν γένει – ομάδες του δεν είχε σ’ αυτά τα επίπεδα παραγωγικότητας. Στην… ανάληψη του επιθετικού βάρους της ομάδας ακολουθούν ο Δημήτρης Πέλκας με εννιά γκολ συνολικά, ενώ από επτά έχουν οι Τζαλμά Κάμπος, Λέο Μάτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.