Συμφώνησε με ΠΑΟΚ και πάει στο Χορστ ο Εσιτί

Ο "δικέφαλος" ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις με τη Γάνδη αλλά και με την πλευρά του 25χρονου Νιγηριανού μέσου, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της νέας του ομάδας, στο Χορστ.

Τελικώς στην Ολλανδία και στο Χορστ θα βρεθεί απευθείας ο Άντερσον Εσιτί, απορρίπτοντας το αρχικό σενάριο της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές συμβολαίων. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε επιτυχώς τις διαπραγματεύσεις με τη Γάνδη αλλά και με την πλευρά του 25χρονου Νιγηριανού. Κατόπιν επικοινίας και συνεννόησης αποφασίστηκε να μεταβεί οδικώς από της Βρυξέλλες στο Χορστ, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται επί ολλανδικού εδάφους σε λιγότερο από δυο ώρες.
Ο θηριώδης μέσος θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστεί με τη νέα του ομάδα και να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία προσαρμογής του. Υπενθυμίζεται πως μετείχε κανονικά κι απροβλημάτιστα στην προετοιμασία της βελγικής ομάδας που το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κάτι που υποδηλώνει την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή για τις ανάγκες της νέας του ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.