Μαλεζάνι: «Βρέθηκα κοντά στην εθνική Ελλάδος»

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος, όμως το θέμα δεν προχώρησε.

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος, όμως το θέμα δεν προχώρησε. Ο Ιταλός τεχνικός απέδωσε τη μη συμφωνία στις κατάλληλες επαφές, που δεν είχε ο ίδιος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος των «πρασίνων» και εννοεί τη διοίκηση Βαρδινογιάννη, ήταν «τρελός» μαζί του.

Αρχικά, ο Μαλεζάνι δήλωσε: «Έκανα σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό και την Μπολόνια. Στην Ελλάδα συμμετείχα για πρώτη φορά μου στο Champions League και κάναμε δύο πολύ καλές σεζόν. Θα μπορούσα να μείνω, ο πρόεδρος ήταν τρελός για μένα, αλλά επέλεξα να επιστρέψω στην Ιταλία για την οικογένειά μου. Με κάλεσε η Ουντινέζε, αλλά έκανα λάθος που συμφώνησα μαζί της μετά από ένα χρόνο απραξίας».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε για την εθνική Ελλάδος: «Είχα βρεθεί κοντά στην εθνική Ελλάδας, αλλά δεν προχώρησε. Χρειάζονται οι κατάλληλες επαφές για να πάρεις τέτοιες δουλειές κι εγώ δεν τις έχω. Κάποιοι συνάδελφοί μου έχουν γεμάτες ατζέντες, συνέχεια καλούν και ζητούν πράγματα, ενώ εγώ ποτέ δεν ζήτησα τίποτα ούτε πήρε κάποιο τηλέφωνο. Δεν πειράζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.