Ντόναλντ Τουσκ:«Θα είμαστε έτοιμοι»

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την Πολωνία και την Ουκρανία, που συνδιοργανώνουν την τελική φάση του EURO 2012, αλλά ο πρωθυπουργός της πρώτης, Ντόναλντ Τουσκ, δήλωσε πως, παρ' όλες τις αντιξοότητες, όλα θα είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη των αγώνων στις 8 Ιουνίου.

 Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την Πολωνία και την Ουκρανία, που συνδιοργανώνουν την τελική φάση του EURO 2012, αλλά ο πρωθυπουργός της πρώτης, Ντόναλντ Τουσκ, δήλωσε πως, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, όλα θα είναι έτοιμα μέχρι την έναρξη των αγώνων στις 8 Ιουνίου.

    Συγκεκριμένα, ο Πολωνός πρωθυπουργός δήλωσε μετά από συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογο του, Μίκολα Αζάροφ: «Δεν έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα φιλόδοξα σχέδια που είχαμε, ειδικά αυτά που αφορούν τις υποδομές, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου την ομαλή διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

    Ο Τουσκ πρόσθεσε ακόμα ότι η Πολωνία θα συνεχίσει την προσπάθεια να φέρει την Ουκρανία πιο κοντά στην Ευρώπη, αλλά τόνισε πως είναι ανήσυχος για όλα όσα συμβαίνουν με την πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης επτά χρόνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.