Ρουμενίγκε: «Νέα συμβόλαια για Ρόμπεν – Ριμπερί»

Κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων του Αριεν Ρόμπεν και του Φρανκ Ριμπερί βρίσκεται η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, όπως επιβεβαίωσε εμμέσως ο πρόεδρός της Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

Κοντά στην ανανέωση των συμβολαίων του Αριεν Ρόμπεν και του Φρανκ Ριμπερί βρίσκεται η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, όπως επιβεβαίωσε εμμέσως ο πρόεδρός της Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
 
Οι συμφωνίες των δύο βετεράνων με τους Βαυαρούς λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν και αμφότεροι ήταν παρόντες στη νίκη 4-1 επί της Αουγκσμπουργκ, με την οποία η Μπάγερν εξασφάλισε και τον φετινό τίτλο της Μπουντεσλίγκα.
 
Ο προπονητής της ομάδας Γιουπ Χάινκες τους έχει επαινέσει χαρακτηρίζοντάς τους «σπουδαίους επαγγελματίες με εξαιρετική ποιότητα», ενώ με τη σειρά του ο Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε τη θετική στάση της διοίκησης απέναντί τους.
 
«Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα που να μας λέει να μην ανανεώσουμε τα συμβόλαιά τους», σχολίασε λακωνικά, σε δηλώσεις του στη «SportBild».
 
Ο 34χρονος Ρόμπεν εμφανίστηκε πάντως λιγότερο αισιόδοξος από τον Ρουμενίγκε για το μέλλον του στην ομάδα του Μονάχου.
 
«Μπορεί η φετινή να είναι η τελευταία μου χρονιά στην Μπάγερν. Όλα είναι πιθανά. Γι’ αυτό πρέπει κανείς να απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει κάπου. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο βέβαια, επειδή πρέπει να κάνεις και προγραμματισμό. Θα πρέπει να σκεφτώ πολύ, αλλά αυτό που προέχει είναι ο τελευταίος μήνας της σεζόν», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.