Ντουράντ: “Όλοι πιέζουν τον Ντιρκ να αποσυρθεί”

Ο Κέβιν Ντουράντ έσπευσε να αφήσει αιχμές προς μερίδα του αμερικανικού Τύπου, καθώς θεωρεί πως ωθεί τον Ντιρκ Νοβίτσκι προς την έξοδο από το ΝΒΑ.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/03/2019 • 11:28
Ο Κέβιν Ντουράντ
  • shares
Ο Κέβιν Ντουράντ έσπευσε να αφήσει αιχμές προς μερίδα του αμερικανικού Τύπου, καθώς θεωρεί πως ωθεί τον Ντιρκ Νοβίτσκι προς την έξοδο από το ΝΒΑ. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως ορισμένοι θεωρούν πως αυτά τα είναι τα τελευταία ματς του Γερμανού παίκτη, κάτι που δεν ισχύει από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο ο ίδιος.

Χαρακτηριστικά, ο Ντουράντ τόνισε: “Έχει αποσυρθεί ο Ντιρκ; Νιώθω πως όλοι τον πιέζουν να αποχωρήσει από τη λίγκα. Επομένως, θα περιμένω μέχρι να ανακοινώσει επίσημα ότι σταματάει πριν σχολιάσω κάτι για αυτό. Μοιάζει σε εξαιρετική κατάσταση. Και σήμερα ήταν φανταστικός”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας