Παπάζογλου: «Καλή ευκαιρία για τον Καρέλη»

Ο Θανάσης Παπάζογλου εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Νίκος Καρέλης θα καταφέρει να καθιερωθεί στη Γκενκ και να κάνει τη διαφορά στη βελγική ομάδα.

Ο Θανάσης Παπάζογλου εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Νίκος Καρέλης θα καταφέρει να καθιερωθεί στη Γκενκ και να κάνει τη διαφορά στη βελγική ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και υπογράμμισε πως ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θα βελτιωθεί κατά την παρουσία του στο βελγικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Παπάζογλου τόνισε στην εφημερίδα “Real News”: «Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Νίκο, δεν το συζητώ. Το Βέλγιο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και η παρουσία του εδώ μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στην καριέρα του. Και αν κρίνω από τη δική μου και όχι μόνο περίπτωση, οι Βέλγοι παρακολουθούν πολύ προσεκτικά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στέλνουν συχνά σκάουτς για να τους δουν από κοντά και γενικότερα επιδιώκουν να ενισχύονται με παίκτες από τη χώρα μας».

Στη συνέχεια, ο 28χρονος επιθετικός υπογράμμισε: «Η Γκενκ είναι ένας σύλλογος εύρωστος οικονομικά και πάντα υπολογίσιμος αγωνιστικά στο πρωτάθλημα, πρέπει δε να σας πω ότι η μεταγραφή του Νίκου πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Είναι μία ομάδα που επιχειρεί πάντα να διακρίνεται τόσο εντός των τειχών όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό και σκληροτράχηλο σύνολο. Νομίζω ότι ο Νίκος θα ωφεληθεί επιπλέον, επειδή η φύση της λίγκας εδώ είναι τέτοια που ευνοεί τον γρήγορο και τεχνίτη επιθετικό, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι η μεταγραφή του είναι ένα βήμα πιο ψηλά γι’ αυτόν, που θα του επιτρέψει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.