Ντε Χέα: «Οι καλύτεροι οπαδοί»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα, μετά την αποθέωση που γνώρισε στην πρώτη του εφετινή συμμετοχή.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα, μετά την αποθέωση που γνώρισε στην πρώτη του εφετινή συμμετοχή. Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπογράμμισε πως μετά τα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι με τη μετεγγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, οποιοιδήποτε άλλοι οπαδοί, θα είχαν διαφορετική αντίδραση.

Αρχικά, ο Ντε Χέα τόνισε στο Sky Sports: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή… Σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σε άλλη χώρα, οι οπαδοί δεν θα είχαν αυτή την αντίδραση. Οι δικοί μας είναι από τους καλύτερους στον κόσμο… Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκαναν».

Στη συνέχεια, ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενος. Απολαμβάνω την ομάδα και τις συμμετοχές μου. Θέλω κι εγώ να γίνω ένας θρύλος για τη Γιουνάιτεντ όπως έχει γίνει στο παρελθόν με σπουδαίους τερματοφύλακες. Κάθε μέρα προπονούμαι με το σκεπτικό πως θέλω να γίνω ο καλύτερος στον κόσμο. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και θέλω πάντα το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.