«Ντούντα»: Το break δε σημαίνει τίποτα

Η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού είναι στα ύψη, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να διατηρήσουν και τη συγκέντρωση τους εν όψει ενός δύσκολου δεύτερου παιχνιδιού με τη Σιένα. γι' αυτό και ξεκαθάρισε πως το «σπάσιμο» της έδρας της δυναμικής Πρωταθλήτριας Ιταλίας δε σημαίνει... κάτι, αν δεν υπάρξει συνέχεια βέβαια.

Η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού είναι στα ύψη, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να διατηρήσουν και τη συγκέντρωση τους εν όψει ενός δύσκολου δεύτερου παιχνιδιού με τη Σιένα. γι’ αυτό και ξεκαθάρισε πως το «σπάσιμο» της έδρας της δυναμικής Πρωταθλήτριας Ιταλίας δε σημαίνει… κάτι, αν δεν υπάρξει συνέχεια βέβαια.

«Δεν υπάρχει φαβορί στη σειρά ούτε τώρα. Δε νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Θεωρώ ότι το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ότι σπάσαμε την έδρα δε σημαίνει τίποτα». Τάδε έφη «Ντούντα».

Αναφερόμενος στην αποψινή αναμέτρηση τόνισε ότι «νομίζω ότι ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Αξίζαμε αυτό το μπρέικ. Ήταν ένα παιχνίδι με δυο πρόσωπα. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε πολλή άσχημη άμυνα, κάναμε λάθη και η Σιένα ήταν εξαιρετική. Μείναμε στο σκορ και ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη μεγάλη μας ευκαιρία. Ήταν μια ομαδική νίκη, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι».

Όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά σε σχέση με την περσινή σειρά, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το πλεονέκτημα της έδρας, εξήγησε πως «η διαφορά με πέρσι είναι πολύ απλή. Έχουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Απλά πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και συνεχίζουμε. Πέρσι κοιμηθήκαμε μετά τη νίκη των 48 πόντων, φέτος δεν είναι το ίδιο. Σεβόμαστε πολύ τη Σιένα κι απλά πρέπει να προετοιμαστούμε παιχνίδι το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.