Έβαλε τον ΠΑΣ στη… βάσανο

Ξεκίνησε σήμερα (10/4) επί του πρακτέου τον έλεγχο του τρόπου που ο ΑΟΞ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων την ερχόμενη Κυριακή (15/4) ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ξεκίνησε σήμερα (10/4) επί του πρακτέου τον έλεγχο του τρόπου που ο ΑΟΞ θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Ιωαννίνων την ερχόμενη Κυριακή (15/4) ο Μίλαν Ράσταβατς.

Τελευταία εικόνα ο Μίλαν Ράσταβατς από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει από την παρουσία του στους «Ζωσιμάδες» την Μεγάλη Τετάρτη (4/4), όταν οι Γιαννιώτες υποδέχτηκαν τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ό,τι είδε εκεί κι ό,τι εικόνες έχει συλλέξει από προηγούμενους αγώνες από τον ερχόμενο αντίπαλο, βοηθούν ώστε να σχηματοποιήσει στο μυαλό του το πλάνο αντιμετώπισής του την ερχόμενη Κυριακή (15/4), στα Πηγάδια. Ένα πλάνο, που άρχισε να το δουλεύει από σήμερα (10/4) με τους παίκτες του στο γήπεδο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την ακόλουθη αναμέτρηση.

Ο Σέρβος προπονητής της Ξάνθης, λοιπόν, έβαλε στη… βάσανο από το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης –κι έτσι θα πάει ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας- τον τρόπο που θέλει η ομάδα του να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά, δείχνοντας βίντεο στους παίκτες του, στη συνέχεια μιλώντας τους για τον ερχόμενο αντίπαλο και τελικώς δίνοντάς τους εντολές στο γήπεδο, σχετικά με το πώς πρέπει να αμυνθούν, αλλά και πώς να επιτεθούν απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων. 

Το ευχάριστο για τον Ράσταβατς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών. Ο μοναδικός που δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει για το σημαντικό από βαθμολογικής άποψης αυτό παιχνίδι είναι ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος με κάρτες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.