Νίκη η Άστον Βίλα, υποχώρησε η Κάρντιφ (video)

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 της Κάρντιφ στο "Βίλα Παρκ" την πλησίασε στους 4 βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και την υποχρέωσε να υποχωρήσει από τη δεύτερη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου ανέβηκε η Φούλαμ μετά τη νίκη της κόντρα στη Ρέντινγκ με 1-0.

Η Άστον Βίλα επικράτησε με 1-0 της Κάρντιφ στο “Βίλα Παρκ” την πλησίασε στους 4 βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και την υποχρέωσε να υποχωρήσει από τη δεύτερη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όπου ανέβηκε η Φούλαμ μετά τη νίκη της κόντρα στη Ρέντινγκ με 1-0.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε με εξαιρετική εκτέλεση εκτός περιοχής ο Γκρίλις.
Η Κάρντιφ είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα όταν σε αντεπίθεση ο Μέντεζ-Λενγκ πλάσαρε σε τετ-α-τετ τον Τζόνστον στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 34ο λεπτό ο Αντόμα απέτυχε μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου Η Κάρντιφ άγγιξε το γκολ δύο φορές. Πρώτα με σουτ του Ζοχόρ και απομάκρυνση του Ελ Μοχαμάντι πάνω από τη γραμμή της εστίας και στη συνέχεια όταν ο Τζόνστον έκανε δύο καλές αποκρούσεις στην ίδια φάση.

Πρώτα σε παραλίγο αυτογκόλ από κεφαλιά του Γουίλαν και στη συνέχεια σε δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Πάτερσον.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Άστον Βίλα βελτίωσε αισθητά την επιθετική της εικόνα. Απείλησε με ατομική προσπάθεια και σου από πλάγια θέση εντός περιοχής του Κότζα στο 65′, απαντώντας στην ευκαιρία του Ζοχόρ με την επέμβαση του Τζόνστον στο 57′.
Στο 69ο λεπτό ο Χούριχαν έχασε σε τετ-α-τετ την ευκαιρία να δώσει προβάδισα στους γηπεδούχους, ενώ στο 82 ο Μέντεζ-Λανγκ δε μπόρεσε να νικήσει τον Τζόνστον. Το γκολ ήρθε στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, όταν ο Σνόντγκρας εκτέλεσε φάουλ, οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν και ο Γκρίλις με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Στιβ Μπρους.
Η Κάρντιφ έμεινε για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.