Λουτσέσκου: «Απίστευτο το πώς μας έκλεψαν πόντους» (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην κάμερα του Novasports ότι ο ΠΑΟΚ υπέστη αδικίες, αλλά είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην κάμερα του Novasports ότι ο ΠΑΟΚ υπέστη αδικίες, αλλά είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους Κωστή Μπότσαρη και Γιάννη Πάγκο:

Για το αν ξεκουράστηκε: «Ξεκουράστηκα λίγο, χαλάρωσα με την σύζυγό μου. Ο εγγονός μου είναι στην Νότια Αφρική, οπότε είναι πολύ μακριά. Περισσότερο χρειαζόμουν να είμαι στο γήπεδο. Είναι η δουλειά, το πάθος μου, μου αρέσει να προπονώ και να προετοιμάζω τα παιχνίδια. Δυστυχώς σε έναν μήνα παίξαμε μόνο ένα παιχνίδι. Το δεύτερο είναι να περνάω ποιοτικό χρόνο με την σύζυγό μου».

Για το αν ήταν η νίκη στο Περιστέρι μία από τις πιο δύσκολες της χρονιάς:
«Δεν θυμάμαι να ήταν πιο δύσκολο από άλλα παιχνίδια. Υπήρχε αυτή η μεγάλη αδικία και αυτά που περάσαμε, από την άλλη υπήρχε η προπόνηση, η προετοιμασία των αγώνων. Νομίζω ότι έχουμε μία ποιοτική και υπεύθυνη ομάδα, μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί, οπότε ήταν απλή δουλειά η προετοιμασία και τα καταφέραμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε τις ευθύνες μας, πρέπει να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση σε κάθε παιχνίδι. Είδατε τι έγινε στο Τσάμπιονς Λιγκ, φανταστικές ομάδες έχασαν την πρόκριση από μικρότερες ομάδες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πάντα μπορείς να βελτιώσεις κάτι καθημερινά, ειδικότερα στην νοοτροπία μας. Κάθε στιγμή θα επαναλαμβάνω ότι το ελληνικό  ποδόσφαιρο και οι ομάδες της Αθήνας αδίκησαν την δουλειά μας και θα το λέω πάντα. Είναι απίστευτο πώς μας έκλεψαν πόντους με ένα ρολό χαρτί και ένα κανονικό γκολ που πετύχαμε, επικυρώθηκε για τέσσερα λεπτά και μετά αφαιρέθηκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, οι άνθρωποι της Αθήνας που απολαμβάνουν το ότι μας έκλεψαν, πρέπει να το ξέρουν ότι μας έχουν κλέψει. Αν είναι ευτυχισμένοι, σημαίνει ότι είναι μικροί άνθρωποι».

Για τα δικαστήρια και το τι περιμένει:
«Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι αυτές τις αποφάσεις, γιατί και η απόφαση που έλαβαν στο πρωτόδικο δικαστήριο ανήκει σε αυτούς που ξέρουν πώς να κλέβουν τις ομάδες. Σέβομαι όλες τις ομάδες και τους προπονητές. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να χάσεις ένα παιχνίδι ή έναν τίτλο, αλλά άλλο είναι να χάνεις μέσα στο γήπεδο και άλλο να σου κλέβουν κάτι. Αυτές οι δύο αθηναϊκές ομάδες μας έκλεψαν δύο παιχνίδια».

Για το αν παραμένει στόχος το πρωτάθλημα όπως δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης:
«Είναι λογικό, είναι η δουλειά μας, έχουμε παιχνίδι το Σάββατο και πρέπει να έιμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το τρίποντο. Συνεχίζουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα και θέλουμε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, αυτή είναι η νοοτροπία μας». 

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες:
«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές ως τώρα για το ρόστερ μας. Όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν πιθανότητες να παίξουν. Έχουμε χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες και αυτοί μας έδωσαν όσα περιμέναμε. Δεν θεωρώ ότι έχω 11 βασικούς, όλοι είναι βασικοί για μένα. Το παιχνίδι θα έιναι ενδιαφέρον γιατι ο Πανιώνιος παλεύει με την πέμπτη θέση, έχει μεγάλη εμπειρία στο να παλεύει. Τα τελευταία χρόνια θέλει να τερματίζει πέμπτος, έχει δυνατά χαρακτηριστικά σαν γκρουπ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να το αντιμετωπίσουμε με την απόλυτη ευθύνη και αυτοσυγκέντρωση. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ και αν δεν προσέξεις ακόμα και στο τέλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης».

Για Μαλεζά, Μουλέν και τα δύο σερί ματς με Πανιώνιο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο:
«Μαουρίσιο και Πέλκας είναι τιμωρημένοι, ο Μαλεζάς σίγουρα έξω και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για την Τρίτη. Ο Τιμπό είχε πρόβλημα, προπονείται και πιέζει τον εαυτό του. Πιθανότατα θα είναι στον πάγκο αλλα θα δούμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Είναι απόλυτα επαγγελματίας, δεν είχε πολλές ευκαιρίες να παίξει, αλλά δεν έκανε κάτι λαθος, ήταν λόγω των άλλων παικτών που έπαιζαν πολύ καλά στο κέντρο και δεν ήταν απαραίτητο να κάνουμε αλλαγές. Το ματς του Κυπέλλου θα είναι διαφορετικό, άλλη διοργάνωση. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρωτάθλημα και να επικεντρωθούμε σε αυτό. Απλά θέλουμε το βράδυ της Τρίτης να έχουμε προκριθεί στον τελικό, γιατί δεν έχουμε ακόμα προκριθεί, πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε ένα αβαντάζ αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο».

Για το συλλαλητήριο του κόσμου: «
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Δεν θυμάμαι τόσο φανταστική ατμόσφαιρα σε γήπεδο για πολύ καιρό όπως αυτή με την ΑΕΚ. Γιατί να μην παίξουμε με κόσμο; Όμως η πρωτόδικη απόφαση ανήκει σε άλλα πράγματα. Σε δέκα ματς τιμωρηθήκαμε χωρίς κόσμο. Είναι απίστευτο, αλλά είμαστε ακόμα εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.