Αποστολή με προβλήματα …

Αρκετά δύσκολη είναι η αυριανή αγωνιστική υπόθεση του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, κόντρα στην Ξάνθη (19.30) καθώς η λίστα των απόντων μεγάλωσε σημαντικά μετά την οριστική απουσία των Μαλεζά - Μακ.

Αρκετά δύσκολη είναι η αυριανή αγωνιστική υπόθεση του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, κόντρα στην Ξάνθη (19.30) καθώς η λίστα των απόντων μεγάλωσε σημαντικά μετά την οριστική απουσία των Μαλεζά – Μακ. Εκτός ήταν ήδη οι Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κόστα κι ο τιμωρημένος Κάτσε, μαζί με τον απόντα Αντόνις που συνεχίζει να ενισχύει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας των Κ22.  Σ’ αυτούς όμως, προστέθηκε κι ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από “ιογενή γαστρεντερίτιδα”, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.
 
Ο Ιγκορ Τούντορ προχώρησε σε δοκιμές για τις τελευταίες του σκέψεις αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση, με “διπλό” και ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο. Η αποστολή που ξεκίνησε ήδη οδικώς για την θρακιώτικη πόλη αποτελείται από τους: Ολσεν, Μελίσσα, Κίτσιου, Κοροβέση, Τζαβέλλα, Βίτορ, Τζιόλη, Σάμπο, Χαρίση, Τσίμιροτ, Κ.Σαββίδη, Γκολάσα, Πέλκα, Μυστακίδη, Ροντρίγκες, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ, Ζάιρο.
 
Ετσι όπως διαμορφώθηκαν οι καταστάσεις, η διαμόρφωση του αρχικού σχήματος στο 4-2-3-1 πιθανολογείται πως θα βρει τον Μελίσσα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλα, Κοροβέση, με αμυντικά χαφ του Χαρίση – Τσίμιροτ, τον Μπερμπάτοφ μπροστά τους, δεξιά του τον Μυστακίδη, αντίστοιχα αριστερά τον Ζάιρο και στην κορυφή τον Αθανασιάδη.  

Βέβαια, όπως έχει δείξει προσφάτως η τεχνική ηγεσία βαδίζει με μία χριστή διαχείριση του έμψυχου υλικού, προκειμένου να έχει «φρέσκους» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πλαισιώνουν καίριους ρόλους στην ομάδα. Στη λογική αυτή δεν αποκλείεται ως παρτενέρ του Τζαβέλλα να επιλεγεί ο Τζιόλης, ο Γκολάσα να βρεθεί στη μεσαία γραμμή, αλλά ενδεχομένως κι ο Μπερμπάτοφ να μην ξεκινήσει, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος κι όχι επιβαρυμένος -μετά το 90λεπτο που έπιαιξε την Κυριακή- ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Άλλωστε η χρησιμοποίηση των εναλλακτικών αποτέλεσε μία από τις βασικές δοκιμές στη σημερινή προπόνηση.

Ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον τερματοφύλακα, καθώς η δοκιμή με τον Μελίσσα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.