«Πιστός στη Μίλαν» ο Λι

Αποφασισμένος να επαναφέρει τη Μίλαν στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Λι Γιόνγκχονγκ, αφού, όπως είπε, δεν σκοπεύει να την εγκαταλείψει.

Αποφασισμένος να επαναφέρει τη Μίλαν στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Λι Γιόνγκχονγκ, αφού, όπως είπε, δεν σκοπεύει να την εγκαταλείψει.
 
Η εταιρία του Κινέζου επιχειρηματία «Rossoneri Sport Investment Lux» ολοκλήρωσε την εξαγορά της ομάδας πριν από ένα χρόνο, βάζοντας τέλος στην 31χρονη παρουσία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
 
Ωστόσο, πολύ νωρίς ήρθαν στην επιφάνεια σοβαρές αμφιβολίες για την οικονομική σταθερότητα του νέου ιδιοκτήτη και της κοινοπραξίας του.
 
«Πολλά πράγματα συνέβησαν σε αυτούς τους 12 μήνες. Πέρυσι επιδιώξαμε με πάθος την πιο σημαντική οικονομική επένδυση στην ιστορία του συλλόγου και χτίσαμε αυτή τη νεανική και ταλαντούχα ομάδα με τον Ρίνο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία», έγραψε ο Λι με την ευκαιρία της πρώτης επετείου από την εξαγορά της Μίλαν.
 
«Πρόκειται για έναν εμπνευσμένο και παθιασμένο προπονητή, ο οποίος έχει την πλήρη υποστήριξή μου και των οπαδών σε όλο τον κόσμο. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις προκλήσεις, αλλά η πρόοδος που σημειώθηκε φέτος, δε θα ήταν δυνατή χωρίς την απόλυτη δέσμευση των ανθρώπων της ομάδας, για την οποία είμαι ευγνώμων», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.