Ανακοίνωση Ομίλου Forthnet για το ντέρμπι

Ανακοίνωση του Ομίλου Forthnet για την τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι...

Ανακοίνωση του Ομίλου Forthnet για την τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπι…


«Η Nova και η διοίκηση του Ομίλου Forthnet τήρησαν και σήμερα την πάγια τακτική τους για την αποφυγή της προβολής επεισοδίων και σκηνών βίας και την μετάδοση με επίκεντρο την αγωνιστική δράση. Παράλληλα, όμως, σεβόμενη πλήρως το φίλαθλο κοινό και τους τηλεθεατές, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωνε για τις εξελίξεις και τους λόγους που οδήγησαν στην καθυστέρηση της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. 


Η Nova και ο Όμιλος Forthnet θα συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα αυτή την πολιτική στις μεταδόσεις, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές των UEFA και FIFA, με στόχο να προβάλλεται το άθλημα εστιάζοντας στον  βασικό πρωταγωνιστή, που είναι το ποδοσφαιρικό θέαμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Προς αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να απομονώνουμε τις σκηνές βίας και κάθε άσχετο με το ποδόσφαιρο μήνυμα, δεν προβάλουμε πανό με πολιτικά ή προσβλητικά – ρατσιστικά μηνύματα, δεν επικεντρωνόμαστε σε πλάνα που εμπεριέχουν πόνο – π.χ. σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή, δεν μεταφέρουμε υβριστικά ή άλλου είδους μηνύματα και οποιαδήποτε σκηνή βίας.


Σε αντιδιαστολή με ότι συνέβη στη διάρκεια της ανάπαυλας, ο Όμιλος Forthnet παραμένει ο μόνος φορέας ποιοτικής αναβάθμισης του τηλεοπτικού προϊόντος της SuperLeague και συνεχίζει εμπράκτως να επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές που αποθεώνουν τη δυνατότητα επιλογών των θεατών: 3D μετάδοση και δυνατότητα προσωποποιημένου σχολιασμού.


Ευελπιστούμε να βρούμε κι άλλους μιμητές σε αυτή την προσπάθεια αναβάθμισης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.