Επιχείριση αφύπνιση

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε το στίγμα στην κάμερα του Novasports κι απομένει να φανεί αν ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως φυσικοί παραλήπτες, το εμπέδωσαν. Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να διευρύνει το αήττητο σερί των περίπου πέντε μηνών που "τρέχει" στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του περνώντας μ? επιτυχία κι από το Αγρίνιο.

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε το στίγμα στην κάμερα του Novasports κι απομένει να φανεί αν ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως φυσικοί παραλήπτες, το εμπέδωσαν. Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να διευρύνει το αήττητο σερί των περίπου πέντε μηνών που “τρέχει” στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του περνώντας μ? επιτυχία κι από το Αγρίνιο.

Παρά τις σημαντικές αντιξοότητες που ταλαιπωρούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, κυρίως υπ?ο τη μορφή τραυματισμών, η ετοιμότητα του Στέλιου Μαλεζά, όπως αυτή διαπιστώθηκε στην τελευταία προπόνηση πριν από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα, προκαλεί μια ανακούφιση. Σύμφωνα με τις δοκιμές του Ρουμάνου ο κεντρικός αμντικός επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, στο οποίο ξεκινάει ο Χαλκιάς, με τους Αποστολόπουλο, Τσιρίλο, Λίνο να συμπληρώνουν την άμυνα.

Μπροστά του βρίσκονται οι Λάζαρ δεξιά, Γκαρσία αριστερά και λίγο πιο μπροστά τους ο Φωτάκης. Στα χαφ/εξτρέμ, δεξιά ο Σαλπιγγίδης κι αριστερά ο Γεωργιάδης με τον Αθανασιάδη στην κορυφή. Μια από τις σκέψεις που απασχολούν την τεχνική ηγεσία αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα καθώς ο Σνάουτσνερ δηλώνει ετοιμοπόλεμος αλλά η καλή απόδοση του Αποστολόπουλου μάλλον συρρικνώνει τις όποιες πιθανότητες να ξεκινήσει ο Πολωνός.

Στην αποστολή, την οποία υποδέχτηκαν λιγοστοί φίλαθλοι της ομάδας στο Ακτιο, συμπεριλαμβάνονται 19 ποδοσφαιριστές.

Κάποιες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στο γήπεδο θα βρίσκονταν περίπου εκατό φίλαθλοι του “Δικεφάλου” κατόπιν συνεννόησης με ομολόγους τους των γηπεδούχων, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στο μεταξύ, συγχαρητήρια επιστολή στην ομάδα χάντμπολ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, απέστειλε η ΠΑΕ ενώ Βρύζας και Μαλεζάς επικοινώνησαν με τον Σαουλίδη (αρχηγός της ομάδας χάντμπολ), δίνοντάς του τα εύσημα για την επιτυχία του “δικεφάλου” του βορρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.