Ανιγκό: “Προχωράμε βήμα βήμα για την 5η θέση” (video)

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ζοσέ Ανιγκό, ενώ ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε πως κάποια στιγμή η ομάδα του θα «πλήρωνε» τις χαμένες ευκαιρίες.

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος τόνισε πως ο Λεβαδειακός κοιτάζει βήμα-βήμα τη «μάχη» για την πεντάδα. Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στη φλυαρία που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ υποστήριξε πως κάποια στιγμή η ομάδα του θα «πλήρωνε» τις χαμένες ευκαιρίες. 

Ζοσέ Ανιγκό: «Βήμα-βήμα για την πεντάδα».

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό για εμάς, πιθανώς να επηρεαστήκαμε από τον ζεστό καιρό. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τα αλλάξουμε όλα και αυτό κάναμε. Το κάναμε, πιέσαμε ψηλά, ήμασταν άλλη ομάδα. Συγχαρητήρια. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πλέον είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στο Λεβαδειακό. Πάμε παιχνίδι το παιχνίδι, βήμα, βήμα, σαφώς είναι δύσκολο να βρεθούμε στην 5η θέση. Χάσαμε αρκετούς πόντους σε ματς με Λαμία, Πλατανιά και Παναθηναϊκό. Θα δούμε πόσους θα καταφέρουμε να μαζέψουμε στο τέλος». 

Σάββας Παντελίδης: «Κάποια στιγμή θα πληρώναμε την αστοχία».

“Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, γιατί ο Λεβαδειακός, ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ σοβαρός. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Παρόλα αυτά θεωρώ πως στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία και ελέγξαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αν κάνεις τόσες ευκαιρίες, αν είσαι φλύαρος και δεν πετυχαίνεις γκολ με τις φάσεις που κάνεις τότε και ο αντίπαλος θα βρει την στιγμή του. Αυτό πληρώσαμε, την σκέψη που είχαμε στο τελευταίο κομμάτι, την αστοχία και την ατυχία μας. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την νίκη του.  Εμείς θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η ατυχία στο σημερινό αποτέλεσμα:
“Έχω μετρήσει 4 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, με την Λαμία, τον Πανιώνιο, με τα Γιάννενα και σήμερα που έχουμε ξεπεράσει τις 20 κλασικές ευκαιρίες και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Σε 4 παιχνίδια δηλαδή έχουμε πάρει 2 βαθμούς, έχουμε σκοράρει μια φορά και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις αυτό. Έγινε σήμερα, και το πληρώσαμε”.

Για τη «μάχη» της 5ης θέσης:
“Κάθε Κυριακή έρχεται πιο κοντά ή απομακρύνεται. Ετσι θα γίνεται μέχρι τέλους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.