Η Ουγγαρία αντίπαλος για το χάλκινο

Όπως ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, έτσι θα τις ολοκληρώσει, καθώς το Σάββατο στις 17:15 θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, στον “μικρό” τελικό της διοργάνωσης.

Όπως ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, έτσι θα τις ολοκληρώσει, καθώς το Σάββατο στις 17:15 θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, στον “μικρό” τελικό της διοργάνωσης. Οι Μαγυάροι ηττήθηκαν στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό με 5-8 από το Μαυροβούνιο, το οποίο προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Σερβία, ενώ παράλληλα εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Υπενιθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα είχε αναδειχθεί ισόπαλη 8-8 με την Ουγγαρία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, το Σάββατο όμως θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους, με έπαθλο μία θέση στο βάθρο.

Ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης ήταν ένα σκληρό και “κλειστό” παιχνίδι, με πολύ πάθος αλλά και νευρικότητα από τους δύο αντιπάλους. Το σκορ ήταν ισόπαλο 5-5 ως τα μέσα της τελευταίας περιόδου, αλλά το Μαυροβούνιο με δύο γκολ του Ίβοβιτς κι ένα του Βούκσεβιτς πήρε τη νίκη και προκρίθηκε για τρίτη φορά στη σύντομη ιστορία του στον τελικό ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-1, 3-1

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Ν. Γιάνοβιτς 2, Ίβοβιτς 2, Ντρ. Μπργκούλιαν, Ντ. Μπργκούλιαν, Μ. Γιάνοβιτς, Βούκσεβιτς

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μάνχερτς 2, Ντένες Βάργκα 2, Χοσνιάνσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.