Πρόβλημα με Βιτόλο

Με διάστρεμμα αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Με διάστρεμμα αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού». Ο έμπειρος μέσος τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης και αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οι «πράσινοι» τονίζουν πως οι πιθανότητες για συμμετοχή του παίκτη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι αυξημένες. Ο Βιτόλο θα υποβληθεί σε θεραπεία το Σάββατο και αν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, τότε θα αγωνιστεί κανονικά. Και ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σε περίπτωση που τελικά ο Ισπανός δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε αλλάζουν τα πλάνα και του Φερέιρα, καθώς ετοιμάζονταν να χρησιμοποιήσει τον παίκτη στο βασικό σχήμα, σε τριάδα με τους Σιμάο και Κατσουράνη. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με τους «ερυθρολεύκους», με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Σεμπαστιάν Λέτο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αφιερώθηκε σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα σε τρία γκρουπ εναλλάξ και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις, με τον Φερέιρα να κάνει δοκιμές για το βασικό σχήμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.