«Θα διακόψω το πρωτάθλημα»

Ο Σταύρος Κοντονής απευθύνθηκε σε υψηλούς τόνους στα μέλη του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη ΓΓΑ.

Ο Σταύρος Κοντονής απευθύνθηκε σε υψηλούς τόνους στα μέλη του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη ΓΓΑ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τόνισε μάλιστα ότι αν δεν εφαρμοστούν νόμοι και κανονισμοί, δεν θα διστάσει να διακόψει το πρωτάθλημα.

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Κοντονής.

Στη συνάντηση με τον Κοντονή δεν συμμετείχε ο Παναθηναϊκός, ενώ στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στα γραφεία της λίγκας, προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η συνεδρίαση και με την παρουσία των «πράσινων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.