Έτοιμη για την ανατροπή και την πρόκριση

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΛ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ήδη περιμένει ο ΠΑΟΚ (19:30).

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΛ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου ήδη περιμένει ο ΠΑΟΚ (19:30). Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 της πρώτης αναμέτρησης στο «AEL FC Arena», με τον Μανόλο Χιμένεθ να τονίζει στους παίκτες του, πως δεν πρόκειται για μια εύκολη αναμέτρηση.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος είχε απουσιάσει στα δυο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, λόγω τιμωρίας. Ο Χιμένεθ προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, προκειμένου να τη φρεσκάρει. Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ είναι και η συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην αποστολή, καθώς ο Έλληνας παίκτης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του. 

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Μπάρκα στην εστία και τους Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ στην άμυνα. Οι Κονέ και Σιμόες θα είναι οι δυο της μεσαίας γραμμής, με τους Μπακασέτας, Γκάλο και Λιβάγια να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.