Χονδροκούκης: «Μετάλλιο και στο Λονδίνο»

Να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός μεταλλίου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου επιθυμεί ο Δημήτρης Χονδροκούκης.

Να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός μεταλλίου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου επιθυμεί ο Δημήτρης Χονδροκούκης. Ο Έλληνας αθλητής εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνισή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες τις προετοιμασίας του. Ο Χονδροκούκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν περίμενε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: «Δεν είχα θέσει κάποιον στόχο για τον κλειστό στίβο και προφανώς δεν περίμενα ένα μετάλλιο. Κοίταζα να κάνω μια καλή εμφάνιση, να διορθώσω κάποια τεχνικά λάθη και να κάνω καλά άλματα. Το καλύτερο είναι να κοιτάς τον εαυτό σου και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς εσύ, όχι τι κάνουν οι αντίπαλοί σου. Όταν πέρασα τα 2,33μ., ήξερα πως θα πλασαριστώ σε κάποια καλή θέση, παρότι δεν είχαν κάνει ακόμη προσπάθεια οι άλλοι αθλητές. Φοβόμουν τους Ρώσους, γιατί έχουν σχολή στο ύψος».

Για τους στόχους του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Στόχος της χρονιάς για μένα είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Πρέπει να μπω σε προετοιμασία ξανά και ευελπιστώ πως θα κάνω κι εκεί μία αξιόλογη εμφάνιση, γιατί όχι και να πάρω κάποιο μετάλλιο».

Για τις συνθήκες στην προετοιμασία του: «Προπονούμαι στον Άγιο Κοσμά. Η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Οι συνθήκες εκεί είναι δύσκολες και οι εγκαταστάσεις είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχει έλλειψη θέρμανσης το χειμώνα και κλιματισμού το καλοκαίρι. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν παιδιά που συνεχίζουν και προσπαθούν. Εγώ το κάνω καθαρά για προσωπικούς λόγους».

Για το αν μπορεί να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ: «Το πανελλήνιο ρεκόρ δεν είναι μακριά. Είναι δύσκολο ύψος τα 2,36μ., αλλά ευελπιστώ πως κάποια στιγμή μπορεί να το πετύχω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.