Επιστρατεύεται ο Γιούλ;

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σέρχιο Γιούλ μπορεί να επιστρέψει στην δράση για την Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σέρχιο Γιούλ μπορεί να επιστρέψει στην δράση για την Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα EL ESPAÑOL αναφέρει ότι  μετά από σχεδόν οκτώ μήνες απουσίας, στην Ρεάλ σχεδίαζαν αρχικά να του δώσουν χρόνο συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος με την Εστουδιάντες στις 29 Απριλίου, ωστόσο μπορεί να «επιστρατευτεί» στην σειρά πλέι – οφ με τους «πράσινους», όσον αφορά το παιχνίδι (ή παιχνίδια) της επόμενης εβδομάδας στην Μαδρίτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έστω και αν ο Γιούλ δεν είναι σε καμία περίπτωση στο 100% μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, η παρουσία του μπορεί να αλλάξει την δυναμική της σειράς και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά. Παράλληλα, το δημοσίευμα εκφράζει και τις αμφιβολίες που υπάρχουν για πιθανό ρίσκο με την συμμετοχή του σε τόσο κρίσιμα και δυνατά ματς.

Πολλά όσον αφορά τον Γιούλ θα κριθούν από το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα (αν θα γίνει δηλαδή το 2-0 υπέρ των «πράσινων» ή αν η Ρεάλ θα ισοφαρίσει), αλλά και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης αυτή την εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.