Καλλές: Η ψυχή και η θέληση μετράνε

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανυπομονούν για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Άρη και ο Νίκος Καλλές τόνισε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια εκείνο που μετρά περισσότερο από το ρόστερ είναι η ψυχή και η θέληση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανυπομονούν για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Άρη και ο Νίκος Καλλές τόνισε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια εκείνο που μετρά περισσότερο από το ρόστερ είναι η ψυχή και η θέληση.

Ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά» μιλώντας στη «Metrosport», εξήγησε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του διαθέτουν μεγάλο κίνητρο για το «διπλό» στο «Αλεξάνδρειο» για να παραμείνουν στη διεκδίκηση της 6ης θέσης του Πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά είπε…

Για το ντέρμπι με τον Άρη, στο Αλεξάνδρειο: «Η φιλοσοφία σε αυτά τα παιχνίδια δεν αλλάζει. Και οι δύο ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά όταν μπαίνεις στο παρκέ το μυαλό σου είναι μόνο στη νίκη. Οι θέσεις των δύο ομάδων δεν είναι οι πρέπουσες, αλλά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο, ώστε να αποδείξουμε ότι αξίζαμε φέτος κάτι περισσότερο. Ακόμα υπάρχουν και οι ελπίδες για την 6η θέση…».

Για τον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, πέρυσι για τα πλέι οφ: «Ήταν το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές κι αυτό είναι ένα εφόδιο για να παλέψουμε πάλι για τη νίκη. Βέβαια, θα είναι δύσκολα, η πίεση της εξέδρας θα είναι έντονη, αλλά εμείς που το έχουμε ξαναζήσει θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε, μαζί με τους πιο έμπειρους συμπαίκτες, όσους δεν γνωρίζουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και όχι στο τι γίνεται γύρω μας».

Για τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης, αφού μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες κατάκτησης της 6ης θέσης: «Και πέρυσι με την πλάτη στον τοίχο πήγαμε στο Παλέ. Ήταν τελικός και μάλιστα πιο ουσιαστικός, παιζόταν η θέση στην Ευρωλίγκα. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Το καλύτερο ρόστερ δεν παίζει πάντα ρόλο, η ψυχή είναι αυτή που κρίνει πολλά και η θέληση. Αν δεν θέλουμε να τελειώσει η χρονιά την Τετάρτη (14/03) θα πρέπει να κερδίσουμε, είναι και στο δικό μας χέρι. Μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως εξαρτάται από εκείνους η κατάκτηση της 6ης θέσης: «Είναι άσχημο που φτάσαμε να εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα της Καβάλας, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς την Τετάρτη (14/03)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.