Αβραάμ: “Το όνειρο δεν είναι τρελό…”

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάνε την ομάδα όσον το δυνατόν πιο ψηλά στο Europa League

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάνε την ομάδα όσον το δυνατόν πιο ψηλά στο Europa League. O διεθνής κεντρικός αμυντικός μίλησε στην Real Sports για τα όνειρα που κάνει ο κόσμος των “ερυθρολεύκων:

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει τεράστιες απαιτήσεις, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό το δείχνει η ιστορία και όλα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Από την πλευρά μας, πρέπει να δίνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να μπορεί η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της» είπε.

Και συνέχισε:  «Όσο για τον κόσμο που ονειρεύεται τελικό, σίγουρα δεν είναι τρελός. Ξέρουμε ότι αγαπά την ομάδα πάρα πολύ και τη στηρίζει πάντα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα ήταν ό,τι καλύτερο για όλους μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά και θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται η ομάδα»

Για το κενό που θα αφήσει ο Μέλμπεργκ στη ρεβάνς, ο Παπαδόπουλος δήλωσε: «Σίγουρα, η απουσία του Όλοφ είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής. Όμως, θεωρώ δεδομένο πως όποιος καλύψει το κενό του θα τα πάει περίφημα, γιατί όπως είπα και πριν, η ομάδα διαθέτει ποιότητα και κανένας δεν βρίσκεται τυχαία στον Ολυμπιακό. Όλοι το αξίζουν και το έχουν δείξει».

Ο Παπαδόπουλος μίλησε ακόμη:
Για εκείνο που κάνει την διαφορά: «Θεωρώ ότι πρώτον είμαστε μία μεγάλη οικογένεια και στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα και σε αυτό βοηθάει πάρα πολύ ο πρόεδρος που είναι πάντα δίπλα μας. Αυτό είναι σημαντικό για όλους και πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα σε όλες τις γραμμές».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός και τους τρεις στόχους: «Πιστεύω πως η ομάδα αντέχει και το έχει δείξει και στο παρελθόν με τις εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε μέσα και στους τρεις στόχους, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο καλά, γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να κριθεί κάτι, γιατί απομένουν αρκετά παιχνίδια. Ισως η ομάδα που θα κερδίσει, αν υπάρχει νικητής, θα έχει ένα μικρό προβάδισμα. Εμείς, με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε, μπαίνουμε πάντα με σκοπό να κερδίσουμε. Αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.