Σφαιρόπουλος: «Ολοκληρωτική η επικράτησή μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό και πήρε μια μεγάλη από κάθε άποψη νίκη.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό και πήρε μια μεγάλη από κάθε άποψη νίκη. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στη διαφορά που πήρε η ομάδα του από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δε χωράει αμφισβήτηση ότι ήταν μια ολοκληρωτική επικράτηση για μας. Μπήκαμε πολύ δυνατά, αιφνιδιάσαμε μπορώ να πω τον αντίπαλό μας, μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια, με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε μόνο 9 πόντους στην πρώτη περίοδο και έδωσε αμέσως μια διαφορά 18 πόντων. Είχαμε τον έλεγχο και μια μεγάλη διαφορά ασφαλείας. Στο ημίχρονο είπαμε πως το μομέντουμ του αγώνα μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν στο επίπεδο του Παναθηναϊκού και φάνηκε στο τρίτο δεκάλεπτο η αντίδρασή τους. Κρατήσαμε τη διαφορά στους 12 πόντους και παρότι η διαφορά έφτασε στους εννιά, ανεβάσαμε ξανά τη διαφορά και πήραμε μια άνετη νίκη, που δικαιούμασταν πλήρως.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν ήταν εύκολο μετά από τις ήττες από τις Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ να παίζεις ένα ντέρμπι. Γι’ αυτό για την απόδοση και την πνευματική τους ετοιμότητα αξίζουν συγχαρητήρια. Ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα να είναι ενωμένη και να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες και τους έχει εμπιστοσύνη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. 

Κάναμε μια σημαντική νίκη, αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Πρέπει να μείνουμε σεμνοί και ταπεινοί, να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και στην Ευρωλίγκα, άσχετα αν είχαμε δύο ανάποδα αποτελέσματα, γιατί και εκεί ο δρόμος είναι μακρύς. Να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ξεκινώντας από το ματς με τη Ρεάλ». 

Για τον κόσμο:
«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα ήταν άψογες και είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να είναι έτσι, να ενισχύει με τη φωνή του την ομάδα για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τέτοιες νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.