Την «πληρώνουν» Κούζμιτς και Πάβλοβιτς;

Το 2016 άρχισε με προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, τα οποία μεταφράζονται σε αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα μαζεμένα.

Το 2016 άρχισε με προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, τα οποία μεταφράζονται σε αρνητικά αποτελέσματα και μάλιστα μαζεμένα.

Βέβαια το θετικό για το «τριφύλλι» είναι ότι βρίσκεται εντός όλων των στόχων του. Το Κύπελλο απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου, ρεαλιστικά, δύσκολα θα χαθεί, όμως η ενδεχόμενη απώλεια της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο μετά το 80-66 από τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» και το 1-3 στο Top16 της Ευρωλίγκας έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στους διοικούντες τον Παναθηναϊκό.

Μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και την ήττα στο «ΟΑΚΑ» επιβλήθηκε πρόστιμο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση, σε μία σεζόν που ο πήχης έχει μπει ψηλά. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε δηλώσει σε αποκλειστική του συνέντευξη στα κανάλια Novasports τη βεβαιότητα ότι ο «Εξάστερος» θα κατακτήσει στο τέλος της περιόδου και τους τρεις τίτλους! Κάτι δείχνει αυτό…

Στην προκειμένη περίπτωση μαζεύτηκαν τέσσερις ήττες σε μικρό διάστημα. Οι τρεις στην Ευρωλίγκα από Φενέρμπαχτσε, Ερυθρό Αστέρα και Λοκομοτίβ Κουμπάν κι αυτή στο «ΣΕΦ» από τους «ερυθρόλευκους» για την Basket League. Πέραν της απρόσμενης εξέλιξης στο ματς με τους Σέρβους, στα τρία υπόλοιπα ματς ο Παναθηναϊκός κυνήγησε εξ αρχής μεγάλες διαφορές, κάποια στιγμή επέστρεψε στη διεκδίκηση των αγώνων και τελικά ηττήθηκε.

Τα άσχημα αποτελέσματα φαίνεται πώς δρομολογούν εξελίξεις στους «πράσινους», οι οποίες αφορούν το ρόστερ. Δεν τίθεται θέμα, στην παρούσα φάση, που να θέτει σε κίνδυνο τη θέση του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς. Πιο επισφαλείς μοιάζουν, ωστόσο, αυτές των συμπατριωτών του Όγκνιεν Κούζμιτς και Σάσα Πάβλοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν έχουν μπει στο ρυθμό της ομάδας. Αν θα παρθεί κάποια απόφαση αποδέσμευσης κάποιου εκ των δύο ή και των δύο και πώς αυτή θα καλυφθεί είναι κάτι που θα φανεί άμεσα.

Όσον αφορά ενδεχόμενη προσθήκη, ο Τζόναθαν Γκίμπσον της κινέζικης Κινγκντάο μοιάζει κλεισμένος και διαθέσιμος από τις αρχές Φλεβάρη που τελειώνει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του στην ασιατική χώρα. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις στα γκαρντ. Γενικά πρόκειται για ένα διάστημα εξελίξεων στο «τριφύλλι» που έχει, πλέον, εμπρός του το must win game με την Νταρουσάφακα την ερχόμενη Παρασκευή (29/1) στο «ΟΑΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.