Χωρίς Μπουμσόνγκ, αλλά με Νίνη κόντρα στην ΑΕΚ

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, όπως επίσης και οι Λέτο, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Ρούντολφ, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Λαγός και Φουρλάνος.

Στην αποστολή του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Νίνης, για δεύτερο σερί ματς, μετά από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Σεϊταρίδης.

Το «τριφύλλι» θέλει μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου και να έχει την ευκαιρία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.