Γιοβάνοβιτς: «Φοβηθήκαν στη Γαλλία τη Λιόν»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Λιόν εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Λιόν εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά τόνισε:

Για τις δύο αναμετρήσεις με την Λιόν:
Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε φοβισμένα και το τελικό σκορ, το 1-0 ήταν καλό για εμάς γιατί δεν απειλήσαμε. Το σκορ αυτό σου δίνει την ελπίδα πως με μια καλή απόδοση μπορείς να το ανατρέψεις και πάνω σε αυτή τη λογική δουλέψαμε. Είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο παιχνίδι ενώ και ο κόσμος μα βοήθησε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως θέλαμε εμείς, αλλά ψάχναμε το γκολ σε όλη τη διάρκεια και θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα. Ο απολογισμός είναι εξαιρετικός και το γεγονός πως είμαστε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ είναι φανταστικό.

Για το γεγονός πως έχει ξεκινήσει ο ΑΠΟΕΛ από το καλοκαίρι να αγωνίζεται:
Δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά για εμάς. Είμαστε μια πολύ σοβαρή και ενθουσιώδης ομάδα. Απολαμβάνουμε το Τσάμπιονς Λιγκ από το καλοκαίρι, και είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει από τότε. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Ήμασταν εξαιρετικοί στα πρώτα ματς και συνεχίζεται αυτό μέχρι και τώρα, καθώς έχουμε αυτοπεποίθηση και στο τέλος έχουμε βγει κερδισμένοι. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουμε, καθώς υπάρχουν ομάδες πιο έμπειρες στα νοκ άουτ παιχνίδια, αλλά λέω πάντα πως έχω παίκτες που είναι συνειδητοποιημένα παιδιά και έχουμε δύναμη να συνεχίσουμε και να αντέξουμε.

Για την κλήρωση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ και για το αν υπάρχει επιθυμητός αντίπαλος:
Έχουμε προτίμηση ποιον δεν θέλουμε! Όλες οι ομάδες θα θέλουν εμάς. Εμείς από την πλευρά μας θα επιλέξουμε αυτούς που δεν θέλουμε. Όποτε λέω κάποιον που δεν θέλω τον συναντώ, οπότε δεν θα πω ποιον δεν θέλω.

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μέταλιστ:
Ειλικρινά, χάρηκα πολύ για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι η Μέταλιστ είναι μια εξαιρετική ομάδα και είναι η μόνη που νίκησε την Σαχτάρ. Το αποτέλεσμα που πήρε ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικό και θα είναι τεράστια επιτυχία να βρεθεί στους 8. Ένα έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό είναι να συνεχίσει και να πάει για μεγαλύτερα πράγματα. Είναι μια αχτίδα φωτός για το ελληνικό και το κυπριακό ποδόσφαιρο που υπάρχουν ομάδες που ανταποκρίνονται σε τόσο ψηλό επίπεδο. Είναι διάκριση για την ομάδα και μια μεγαλύτερη πρόκληση και ανατριχιάζεις όταν βλέπεις ποιες ομάδες μπορούν να αποκλειστούν από το Europa League. Γι’ αυτό θεωρώ πως η νίκη του Ολυμπιακού έχει τεράστια σημασία.

Για την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού και του ΑΠΟΕΛ στη Ευρώπη:
Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς παίκτες. Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός έχουμε ισχυρή πίεση στην Ευρώπη, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες. Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Ρούμπιν, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, άξιζε να περάσει, δεν είναι τυχαίο. Έχει την τύχη και την ικανότητα να προχωρήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.