Τζέκο: «Κανείς δεν πίστευε στη Ρόμα»

Βέβαιος ότι το ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν το καλύτερο που είδαν ποτέ οι οπαδοί της Ρόμα δήλωσε ο επιθετικός της Εντιν Τζέκο, που πλέον έχει βάλει στόχο τη Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαιος ότι το ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν το καλύτερο που είδαν ποτέ οι οπαδοί της Ρόμα δήλωσε ο επιθετικός της Εντιν Τζέκο, που πλέον έχει βάλει στόχο τη Λίβερπουλ του Μοχάμεντ Σαλάχ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι «τζιαλορόσι» επισκέπτονται το Ανφιλντ την Τρίτη για τον πρώτο αγώνα. «Από τη φάση των ομίλων ακόμα κανείς δεν περίμενε να προκριθούμε, επειδή ήμασταν στον ίδιο όμιλο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έφτασε στα ημιτελικά πέρυσι και την Τσέλσι, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», υποστήριξε ο Βόσνιος, σε συνέντευξή του στην «Telegraph».
 
«Δεν ήμασταν φαβορί σε εκείνη τη φάση, αλλά τα καταφέραμε. Στα προημιτελικά μας ρωτούσαν ποια αντίπαλο προτιμούσαμε, λέγαμε όχι Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι και μας έτυχε η Μπαρτσελόνα. Νιώθαμε ήρεμοι και ξέραμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ειδικά μετά την ήττα 1-4 στο πρώτο ματς. Κανείς δεν περίμενε να το ανατρέψουμε. Το γήπεδο όμως ήταν γεμάτο, οι οπαδοί μας ήταν εκεί και έπρεπε να προσπαθήσουμε», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στη Λίβερπουλ και στην αναμέτρηση με τον πρώην συμπαίκτη του, Σαλάχ, ο Τζέκο σχολίασε ότι «είναι κρίμα που έφυγε, αλλά προφανώς έπρεπε να το κάνει. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ήταν η σωστή επιλογή, αφού κάνει εκπληκτικά πράγματα στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Μοχάμεντ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και ελπίζω ότι θα σπάσει και άλλα ρεκόρ στην Αγγλία, αλλά όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.